Και να… πέσει θέλει να μείνει ο Πάρντιου
Αποφασισμένος να παραμείνει στην τεχνική ηγεσία της Γουέστ Μπρομ ακόμα και σε περίπτωση υποβιβασμού είναι ο Άλαν Πάρντιου.
Αποφασισμένος να παραμείνει στην τεχνική ηγεσία της Γουέστ Μπρομ ακόμα και σε περίπτωση υποβιβασμού είναι ο Άλαν Πάρντιου.
Άνω-κάτω η Τσέλσι... Ο Τιμπό Κουρτουά εξέφρασε ανοικτά την αντίθεσή του για την απόφαση του Αντόνιο Κόντε να αντικαταστήσει τον Εντέν Αζάρ στο ματς με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!
Σε αντίθεση με τα δημοσιεύματα που εμφανίζουν τον Γκάρεθ Μπέιλ δυσαρεστημένο στη Ρεάλ Μαδρίτης και έτοιμο να επιστρέψει στην Πρέμιερ Λιγκ, ο Ράιαν Γκιγκς τόνισε ως ο σταρ της εθνικής Ουαλίας είναι χαρούμενος στην ισπανική πρωτεύουσα.
«Μάχη» με τη Γιουβέντους για τα… πόδια του Ζορζίνιο αναμένεται να δώσει το ερχόμενο καλοκαίρι η Λίβερπουλ.
Χωρίς το Νάτσο Μονρεάλ αναμένεται να παραταχθεί η Άρσεναλ στα επόμενα τέσσερα παιχνίδια της σε πρωτάθλημα και Γιουρόπα Λιγκ.
Καμία διάθεση να ασχοληθεί με τα σενάρια περί απομάκρυνσής του από την τεχνική ηγεσία της Άρσεναλ δεν έχει ο Αρσέν Βενγκέρ, ο οποίος δήλωσε πως δεν ανησυχεί για τη θέση του και πως το μόνο που τον απασχολεί είναι το ματς πρωταθλήματος της Πέμπτης (1/3) απέναντι στη Μάντσεστερ Σίτι.
Δεδομένη θα πρέπει να θεωρείται η αποχώρηση του Μαρουάν Φελαϊνί από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ το καλοκαίρι και ο Ζοσέ Μουρίνιο είναι απογοητευμένος με την πολιτική της διοίκησης στο θέμα των ανανεώσεων.
Για τον Βέλγο ποδοσφαιριστή που θα ήθελε να δει την Τσέλσι να αγοράζει μίλησε ο Εντέν Αζάρ, που όταν ρωτήθηκε απάντησε χωρίς δεύτερη σκέψη το όνομα του Κέβιν Ντε Μπρόινε.
Για ενδιαφέρον από την πλευρά μεγάλων συλλόγων, μεταξύ των οποίων και της Αγγλίας, έκανε ο ατζέντης του Σεργκέι Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς, Ματέγια Κέζμαν, με τον πρώην παίκτη της Τσέλσι να αναζωπυρώνει έτσι τις φήμες που τον θέλουν στο στόχαστρο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.
Παίκτης της Μπράιτον μέχρι και το τέλος της ερχόμενης σεζόν, 2018-19, θα είναι ο Γκαετάν Μπονγκ, ο οποίος επέκτεινε την συνεργασία του με τον σύλλογο.