Ειδήσεις » Premier League

30.03.2024 | 13:30

Είστε έτοιμοι για τις 7 πιο «καυτές» εβδομάδες της Πρέμιερ; Ασταμάτητη δράση μέχρι το φινάλε! (vid)

Είναι η ώρα που βγαίνουν μπροστά οι ήρωες και οι θρύλοι καταθέτουν τα διαπιστευτήριά τους. Είναι η περίοδος που η Πρέμιερ Λιγκ πορεύεται δίχως ανάσα μέχρι την τελευταία της μέρα. Είναι αυτές οι 7 εβδομάδες που συναρπάζουν και μας κρατούν με κομμένη την ανάσα σε κάθε «μέτωπο» στη βαθμολογία! 

30.03.2024 | 10:22

Άρνοντ στον Σαλάχ για τον Τόρες: «Αν έπαιζε μαζί μου θα έβαζε 50 γκολ, εσύ βάζεις μόνο 20»! (vid)

Ο Φερνάντο Τόρες επισκέφθηκε και την προπόνηση της Λίβερπουλ το απόγευμα της Παρασκευής για να γνωρίσει τους ποδοσφαιριστές και τον Κλοπ, με τον Άρνολντ να κάνει πλάκα στον Σαλάχ και να του λέει πως θα ευχόταν να μπορεί να βρίσκει τον Ισπανό με τα γεμίσματά του στην περιοχή!   

29.03.2024 | 17:42

«Δεν θα δούμε ποτέ ξανά γκολ σαν στο Λίβερπουλ – Μπαρτσελόνα»: Ο κανονισμός που… ακυρώνει τα ball boys!

Ένα ball boy δίνει γρήγορα την μπάλα στον Αλεξάντερ Άρνολντ, του φωνάζει και η Λίβερπουλ αποκλείει την Μπαρτσελόνα. Ένα άλλο ball boy κρίνει επί της ουσίας το Τότεναμ – Ολυμπιακός. Τέλος όμως το εν λόγω σενάριο… H Premier League θεσπίζει κανόνα, ο γηπεδούχος δεν θα ευνοείται και το αν το παιχνίδι θα εξελίσσεται γρήγορα, αφορά μόνο τον εκτελεστή του πλαγίου!

29.03.2024 | 15:32

Οριστικό φινάλε με Τσάμπι Αλόνσο: «Η πιο σωστή απόφαση να μείνω στην Μπάγερ»

Τέλος στο σήριαλ από τα πιο αρμόδια χείλη. Ο Τσάμπι Αλόνσο ανακοίνωσε την παραμονή του στην Μπάγερ Λεβερκούζεν και για την επόμενη σεζόν, με το σκεπτικό πως είναι αυτή η πιο ορθή απόφαση για την καριέρα του στο συγκεκριμένο χρονικό σημείο.  

29.03.2024 | 15:08

Και τώρα η Άρσεναλ πρέπει να το «κάνει»: Δύο τεράστιες απουσίες για τη Σίτι στο ντέρμπι!

Τρομερά νέα για την Άρσεναλ, δεν παίζουν στο ντέρμπι με τη Μάντσεστερ Σίτι ο Κάιλ Γουόκερ και ο Τζον Στόουνς. Σημαντική η ευκαιρία των «κανονιέρηδων», για το πρώτο «διπλό» στο «Έτιχαντ», μετά από εννέα χρόνια!

29.03.2024 | 12:16

Απόφαση ελήφθη και ανακοινώνεται: Και του χρόνου στη Λεβερκούζεν ο Αλόνσο

Επίσημη θα κάνει η Μπάγερ Λεβερκούζεν την απόφαση της παραμονής του Τσάμπι Αλόνσο στον πάγκο της ομάδας, με τις Λίβερπουλ και Μπάγερν Μονάχου να έχουν ενημερωθεί σχετικά τις τελευταίες ώρες.