Ειδήσεις » Championship

10.09.2021 | 09:55

Το τρένο της Φούλαμ έφερε το βραβείο στον Μάρκο Σίλβα

Η Φούλαμ καθιστά ξεκάθαρο πως κάνει πρωταθλητισμό και κυνηγάει από νωρίς την άμεση επάνοδο στην Πρέμιερ Λιγκ, με τον Μάρκο Σίλβα να βραβεύεται με την διάκριση του προπονητή του μήνα για το... τρένο που έχει φτιάξει. 

01.09.2021 | 01:26

Όλσεν ο αντικαταστάτης του Ράμσντειλ στην Σέφιλντ Γιουνάιτεντ!

Ποδοσφαιριστής της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ είναι και επίσημα ο πρώην τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ, Ρόμπιν Όλσεν, ως δανεικός από την Ρόμα, ο οποίος καλείται να αντικαταστήσει τον Άαρον Ράμσντειλ που αποχώρησε για την Άρσεναλ!

30.08.2021 | 22:06

Ανακοινώθηκε από την Ρέντινγκ ο Ντρίνκγουότερ, ως δανεικός από την Τσέλσι!

Ποδοσφαιριστής της Ρέντινγκ είναι με κάθε επισημότητα ο Ντάνι Ντρίνκγουότερ, ο οποίος αποτελεί ακόμη ποδοσφαιριστής της Τσέλσι, αλλά δεν θα παραβρεθεί στις τάξεις των «μπλε» για δεύτερη διαδοχική χρονιά.

13.08.2021 | 13:02

Επιστρέφει κάτω από τα γκολπόστ ο Τζόνστοουν

Μπορεί να μην έχει συμφωνήσει ακόμη σε κάποια ανανέωση συμβολαίου με τη Γουέστ Μπρομ όμως ο Άγγλος τερματοφύλακας θα επιστρέψει κάτω από τα δοκάρια της ομάδας του για το επόμενό της παιχνίδι.

29.07.2021 | 10:18

Ρούνεϊ: «Έκανα λάθος, πήγα σε vip party, συγγνώμη από την οικογένειά μου και την Ντέρμπι» (vid)

Τρομερά μετανιωμένος για ό,τι έχει κάνει και τις φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο με το κρασί και τις τρεις κοπέλες σε ξενοδοχείο, ο Γουέιν Ρούνεϊ θέλησε ν' απολογηθεί προς την οικογένειά του και την Ντέρμπι Κάουντι μπροστά στην κάμερα. 

24.06.2021 | 13:34

Η Ντέρμπι πήρε πρόγραμμα πρωταθλήματος για Τσάμπιονσιπ και LeagueOne!

Έγινε κι αυτό στο αγγλικό ποδόσφαιρο! Απόλυτα έτοιμοι για παν ενδεχόμενο θέλουν να είναι στην EFL αναφορικά με την Ντέρμπι Κάουντι και για τον λόγο αυτό της έδωσαν πρόγραμμα και για την δεύτερη και για την τρίτη κατηγορία, ώστε να γνωρίζει με ποιες ομάδες θα παίξει, είτε υποβιβαστεί εξωαγωνιστικά, είτε όχι! 

29.05.2021 | 18:57

Στην Πρέμιερ Λιγκ μετά από 74 χρόνια η Μπρέντφορντ!

Η Μπρέντφορντ έγραψε ιστορία! Για πρώτη φορά έπειτα από 74 χρόνια θα βρεθεί τη νέα αγωνιστική περίοδο στην Πρέμιερ Λιγκ εξασφαλίζοντας το τελευταίο εισιτήριο για την μεγάλη κατηγορία στον τελικό των Playoffs ανόδου! Οι «bees» έφτασαν στο 2-0 απέναντι στους «κύκνους» και θριάμβευσαν στο παιχνίδι των 190 εκατομμυρίων ευρώ!