Ψάχνει δανεικούς η «Μπόρο»
Ιδιαίτερα δραστήρια θα είναι η Μίντλεσμπρο στο «παζάρι» των δανεικών, όπως άφησε να εννοηθεί ο τεχνικός της ομάδας, Τόνι Μόμπρεϊ.
Ιδιαίτερα δραστήρια θα είναι η Μίντλεσμπρο στο «παζάρι» των δανεικών, όπως άφησε να εννοηθεί ο τεχνικός της ομάδας, Τόνι Μόμπρεϊ.
Διψασμένος για τίτλους και διακρίσεις εμφανίστηκε ακόμη μία φορά ο Μαρουάν Φελαϊνί, ο οποίος προειδοποίησε ότι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν πρόκειται να εγκαταλείψει από τόσο νωρίς τη μάχη του τίτλου!
Με την καλύτερη ψυχολογία και με εμπιστοσύνη στις ικανότητές τους θα ταξιδέψουν οι Άγγλοι διεθνείς στην Ουκρανία για τον αγώνα της Τρίτης, όπως τόνισε ο Στίβεν Τζέραρντ μετά την εμφατική νίκη (4-0) επί της Μολδαβίας.
Έντονη φημολογία έχει ξεσπάσει τις τελευταίες ώρες στο Νησί που θέλει τον Γουίλιαμ Γκαλάς να βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με τη Μάντσεστερ Σίτι!
Φάκελο με λεπτομέρειες για τρεις ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται στη Bundesliga ζήτησε ο Αρσέν Βενγκέρ από τους σκάουτερ της Άρσεναλ!
Πιο εύκολη αποστολή δεν θα μπορούσε να έχει η Τσέστερφιλντ στην 6η αγωνιστική της LeagueTwo, αφού η προσπάθεια παραμονής στην κορυφή της βαθμολογίας θα συνεχιστεί κόντρα στην ουραγό, Άκρινγκτον. Όξφορντ και Μπέρτον κοντράρονται μεταξύ τους σε ένα ματς που μπορεί να οδηγήσει ακόμα και στο ρετιρέ!
Την ευκαιρία να πιάσει τη Λέιτον Όριεντ στην κορυφή της βαθμολογίας της LeagueOne, έστω και με ένα παιχνίδι περισσότερο, θέλει να εκμεταλλευτεί στην 6η και κουτσουρεμένη αγωνιστική του πρωταθλήματος, η Πίτερμπρο.
Ο Κρις Κόουλμαν υπερασπίστηκε την επιλογή του να μη χρησιμοποιήσει καθόλου τον Γκάρεθ Μπέιλ στην ήττα (2-1) της Ουαλίας από την ΠΓΔΜ για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2014, τονίζοντας πως ρώτησε τον παίκτη αν ήταν έτοιμος να παίξει, λαμβάνοντας αρνητική απάντηση.
Στο τουρκικό πρωτάθλημα με τη φανέλα της Μπεσίκτας θα συνεχίσει την καριέρα του ο μέχρι πρότινος εξτρέμ της Φούλαμ, Κερίμ Φρέι.
Το παιχνίδι και τη δύναμη των ποδοσφαιριστών του μέχρι το 60ο λεπτό της αναμέτρησης με την Πορτογαλία κρατάει ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Βορείου Ιρλανδίας, Μάικλ Ο’Νιλ.