Ειδήσεις »

27.04.2024 | 10:17

Άρνε Σλοτ: Αναλαμβάνει τους «κόκκινους» και γίνεται ο πιο ακριβός Ολλανδός προπονητής!

Το ποσό που αξίωσε και που κατάφερε να πάρει η Φέγενορντ από τη Λίβερπουλ ως αποζημίωση για να επιτρέψει στον Σλοτ να διαδεχθεί τον Γιούργκεν Κλοπ στους «κόκκινους», καθιστά τον 45χρονο τεχνικό, τον πιο ακριβό Ολλανδό προπονητή που κυκλοφορεί. 

26.04.2024 | 23:54

Η ΚΠΡ την… τελείωσε: «Πανωλεθρία» της Λιντς, με το ένα πόδι στην Premier League η Ίπσουιτς!

Απίστευτο και όμως αληθινό. Ηττήθηκε με 4-0 η Λιντς από την ΚΠΡ εκτός έδρας και η Ίπσουιτς αποτελεί πλέον το απόλυτο φαβορί για να ανέβει στην Premier League. Θέλει πέντε βαθμούς σε τρία παιχνίδια, για να αποφύγει οποιαδήποτε ισοβαθμία!

26.04.2024 | 21:11

Η Λίβερπουλ τα έχασε… όλα μέσα σε δύο εβδομάδες: Ο καταστροφικός Απρίλιος, που την έθεσε εκτός στόχων! (vids)

Στο πιο κρίσιμο σημείο της σεζόν, η Λίβερπουλ μοιάζει να έχει καταρρεύσει, μένοντας οριστικά εκτός Europa League και χάνοντας υπερπολύτιμο έδαφος στη μάχη του τίτλου. Μία κατάσταση που μοιάζει μη αναστρέψιμη.

26.04.2024 | 19:25

Πρώην παίκτης της Λίβερπουλ ΔΕΝ θέλει τον Σλοτ: «Είμαστε τεράστιος σύλλογος, είναι για εμάς;»

Ξεκάθαρος ο πρώην παίκτης της Λίβερπουλ, αναφορικά με το αν ο Άρνε Σλοτ είναι ο κατάλληλος για να οδηγήσει τους «κόκκινους» ξανά στις επιτυχίες. Δεν είναι σίγουρος, αμφιβάλλει, θεωρεί πως ακόμη και αν ο τρόπος παιχνιδιού του είναι σύμφωνος με τα «θέλω» της ομάδας, κάτι του… λείπει!

26.04.2024 | 17:39

Έντσο: «Έπαιζα με πόνους για έξι μήνες»

Ο Έντσο Φερνάντες υποβλήθηκε στην απαραίτητη επέμβαση στη βουβωνοκήλη και γνωστοποίησε πως εδώ κι ένα εξάμηνο αγωνιζόταν με έντονους πόνους, οι οποίοι ησύχαζαν μονάχα με ενέσεις.