Δανεικός στη Ρέντινγκ ο Άκε
Έναν μήνα στη Ρέντινγκ με τη μορφή δανεισμού από την Τσέλσι θ' αγωνιστεί ο νεαρός χαφ, Νέιθαν Άκε.
Έναν μήνα στη Ρέντινγκ με τη μορφή δανεισμού από την Τσέλσι θ' αγωνιστεί ο νεαρός χαφ, Νέιθαν Άκε.
Έξω από κεντρικό ξενοδοχείο του Λονδίνου, όπου έχει προγραμματιστεί συνάντηση του εκτελεστικού διευθυντή, Ρίτσαρντ Σκάνταμορ με υπόλοιπους διοικούντες, θα πραγματοποιηθεί διαμαρτυρία για τις υψηλές τιμές των εισιτηρίων.
Περήφανος που είναι μέλος της Λίβερπουλ σε αυτή τη χρονική στιγμή και θα βοηθήσει τον σύλλογο σε αυτή τη νέα εποχή που ανοίγεται μπροστά του, όπως ο ίδιος δήλωσε, είναι ο Εμρέ Τσαν.
Χρόνο προσαρμογής χρειάζεται ο Χουάν Κουαδράδο και για τον λόγο αυτό δεν έχει καταφέρει να αποδώσει τα αναμενόμενα στην Τσέλσι, όπως ισχυρίστηκε μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα των «μπλε».
Στο φιλικό της εθνικής ομάδας της Αγγλίας με την Ιταλία, την επόμενη εβδομάδα, άνθρωποι της Γιουβέντους θα παρακολουθήσουν από κοντά τον Χάρι Κέιν.
Όσο υπάρχει ελπίδα, η Μάντσεστερ Σίτι θα συνεχίσει να παλεύει για τον φετινό τίτλο, όπως δήλωσε ο Χεσούς Νάβας. «Παίζω πάντα έτσι όπως έμαθα από μικρός και δεν αλλάζω» είπε για τον τρόπο που αγωνίζεται στις πτέρυγες.
Τρίτη απώλεια για την αποστολή της εθνικής ομάδας της Αγγλίας, αφού εκτός πλάνων του Ρόι Χότζον βγήκε και ο Ντάνι Ρόους.
Η... κατηφορική πορεία των εμφανίσεων του Άλεξ Σονγκ, κάνουν τους ανθρώπους της Γουέστ Χαμ διστακτικούς για την απόκτησή του με κανονική μεταγραφή από τη Μπαρτσελόνα.
Μια συνέντευξη διαφορετική απ' τις άλλες έδωσε ο Ρόι Χότζον, απαντώντας σε ερωτήσεις των Άγγλων οπαδών. Από τον παίκτη που... ζηλεύει και θα ήθελε να έχει στα «τρία λιοντάρια», μέχρι τον παλαίμαχο που θα ευχόταν να έχει προλάβει ώστε να τον έχει στο ρόστερ του και τον αντίπαλο προπονητή που θαύμασε.
Οι Στίβεν Τζέραρντ και Τζέιμι Κάραγκερ κάλεσαν εννέα ακόμα ποδοσφαιριστές για το προγραμματισμένο φιλικό φιλανθρωπικού χαρακτήρα που θα διεξαχθεί στο «Άνφιλντ» την προσεχή Κυριακή με όλα τα έσοδα να διατίθενται στο «Liverpool FC Foundation».