Διπλό ενδιαφέρον για Ερνάντες
Τόσο η Γουέστ Χαμ, όσο και η Νιούκαστλ, φέρεται να εξετάζουν ενόψει καλοκαιριού την περίπτωση του Αμπέλ Ερνάντες της Χαλ, σύμφωνα με όσα αναφέρει δημοσίευμα της «Daily Star».
Τόσο η Γουέστ Χαμ, όσο και η Νιούκαστλ, φέρεται να εξετάζουν ενόψει καλοκαιριού την περίπτωση του Αμπέλ Ερνάντες της Χαλ, σύμφωνα με όσα αναφέρει δημοσίευμα της «Daily Star».
Σχεδόν απίθανο θεωρείται, σύμφωνα με ρεπορτάζ της «Manchester Evening News», ο Λουίς Φαν Χάαλ να ανάψει το «πράσινο φως» για την πώληση του Κρις Σμόλινγκ στην Άρσεναλ, κάτι που σημαίνει ότι η φημολογούμενη πρόταση ύψους 12 εκ. λιρών που ετοιμάζουν οι Λονδρέζοι, θα πέσει στο «κενό».
Μπορεί μετά την μεγάλη περιπέτεια της υγείας του, ο Γιόνας Γκουτιέρεζ να επέστρεψε στην αγωνιστική δράση φορώντας τη φανέλα της Νιούκαστλ, ωστόσο ο Αργεντινός άσος, με δηλώσεις του ξεκαθάρισε πως δεν θα συγχωρήσει ποτέ τις «καρακάξες» για τον τρόπο που του συμπεριφέρθηκαν κατά τη διάρκεια της ασθένειάς του.
Άσχημα τα νέα για τη Λίβερπουλ, η οποία θα αναγκαστεί να «ζήσει» και πάλι χωρίς τον Ντάνιελ Στάριτζ για περίπου έναν μήνα, μετά τον μυϊκό τραυματισμό που αποκόμισε στο ματς της περασμένης Κυριακής κόντρα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, στερώντας του παράλληλα και τη συμμετοχή με την εθνική Αγγλίας.
Ετοιμος να δαπανήσει για ένα ακόμη καλοκαίρι ένα μεγάλο ποσό στο μεταγραφικό παζάρι είναι ο Λουίς Φαν Χάαλ όμως αυτή τη φορά ο Ολλανδός θα πάει σε δοκιμασμένες λύσεις για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.
Ο Γουέιν Ρούνεϊ αποκάλυψε ότι δεν θα πανηγυρίσει ξανά «παίζοντας μποξ» όπως είχε κάνει στην αναμέτρηση με την Τότεναμ και ο λόγος είναι ο γιος του.
Την 5η νίκη της σε ισάριθμες αναμετρήσεις στα προκριματικά του EURO 2016 θα ψάξει απόψε η Αγγλία στις 21:45 κόντρα στη Λιθουανία (OTE Sport 2), κάνοντας ένα ακόμη βήμα για την απευθείας πρόκριση στα γήπεδα της Γαλλίας.
Η Κ19 της Αγγλίας ξεκίνησε με το δεξί τις υποχρεώσεις της στο Elite Round του Euro, επικρατώντας της Δανίας με σκορ 3-2.
Η εθνική Αγγλίας Κ17 επικράτησε της Ρουμανίας με σκορ 2-1 και έκανε το τρία στα τρία στον 6ο όμιλο του Elite Round, παίρνοντας έτσι την πρόκριση για την τελική φάση του σχετικού ηλικιακού Euro.
Τη μνήμη του Τζεφ Αστλ θα τιμήσει η Γουέστ Μπρομ τον επόμενο μήνα, φορώντας ολόλευκες εμφανίσεις στην αναμέτρηση με τη Λέστερ, όπως αυτές με τις οποίες αγωνίστηκε η ομάδα στον τελικό Κυπέλλου του 1968.