Ειδήσεις »

02.05.2024 | 17:11

Η σημαδιακή 2α Μαΐου: Πάλι Τσέλσι – Τότεναμ, όπως τότε με τη Λέστερ στη «μάχη του Μπριτζ» (vid)

Έχει μείνει στα χρονικά της Πρέμιερ Λιγκ ως ένα από τα πιο σκληρά παιχνίδια της Λίγκας. Το «ξύλο» που έπεσε είναι πραγματικά αξέχαστο. Οι κόντρες παικτών, τα σκληρά φάουλ, οι εντάσεις, τα μαρκαρίσματα που ένας Θεός ξέρει πώς δεν πήραν κόκκινη. Και 8 χρόνια αργότερα, ξανά 2α Μαΐου. Οι Τσέλσι και Τότεναμ θα θυμηθούν απόψε ό,τι συνέβη τη μέρα που πέρα από τη μεταξύ τους «μάχη», ο πλανήτης είδε τη Λέστερ να στέφεται Πρωταθλήτρια Αγγλίας.  

02.05.2024 | 16:38

«Το πρώτο 20άλεπτο να προσέξει ο Ολυμπιακός»: Ναι, αλλά σκοράρει σε αυτό το διάστημα η Άστον Βίλα;

Τα πρώτα λεπτά μιας αναμέτρησης αποδεικνύονται πολλές φορές κρίσιμα, ιδίως, σε ημιτελικό ευρωπαϊκής διοργάνωσης. Στο Βίλα Παρκ, ο Ολυμπιακός οφείλει να προσέξει. Η Άστον Βίλα σκοράρει μέσα στο 20άλεπτο και, όποτε το κάνει, το τελικό αποτέλεσμα την ευνοεί.

02.05.2024 | 15:08

Γυρνά σελίδα στην Άρσεναλ ο Αρτέτα; «Αμφίβολο» το μέλλον του Ζεσούς στο Βόρειο Λονδίνο!

Φιλότιμος, τρομερά ικανός με την μπάλα στα πόδια, αλλά με πολλούς τραυματισμούς και ασυνέπεια στο σκοράρισμα. Ο Γκαμπριέλ Ζεσούς «δένεται» με συμβόλαιο από την Άρσεναλ, αλλά αυτό… αλλάζει, αν το καλοκαίρι κατατεθεί μία πρόταση που ικανοποιεί τους «κανονιέρηδες»!  

02.05.2024 | 14:28

Λίβερπουλ: «Περισσεύει ο Τσιμίκας στις επιλογές για το αριστερό άκρο!»

Με την αλλαγή προπονητή όλα μπορούν ν’ αλλάξουν, ωστόσο, ο αγγλικός Τύπος αναφέρει πως αυτή τη στιγμή ο Κώστας Τσιμίκας έχει χάσει έδαφος στις επιλογές για το αριστερό άκρο της άμυνας, με τον Τζο Γκόμες να του κάνει… προσπέραση.  

02.05.2024 | 13:43

Τέλος εποχής στη Λίβερπουλ και με Άχτερμπεργκ, θα «χτιστεί» απ’ την αρχή η ομάδα

Έπειτα από 15 χρόνια προσφοράς στους γκολκίπερ της Λίβερπουλ, ο Τζον Άχτερμπεργκ θ’ αποτελέσει κι αυτός παρελθόν από το πόστο του προπονητή τερματοφυλάκων, στην ολοκλήρωση της φετινής αγωνιστικής περιόδου.  

02.05.2024 | 12:34

Η Γιουνάιτεντ κρατά τον Τεν Χαγκ γιατί… δεν βρίσκει καλύτερο!

Τα έβαλαν κάτω, τα υπολόγισαν, είδαν τις επιλογές που υπάρχουν στην «αγορά» και… καταλήγουν στην παραμονή Τεν Χαγκ! Οι άνθρωποι της Γιουνάιτεντ φέρονται να θεωρούν πως δεν υπάρχει κάτι καλύτερο από τον Ολλανδό αυτή τη στιγμή κι εκείνος ετοιμάζεται να εξαντλήσει το συμβόλαιό του, παραμένοντας και τη νέα σεζόν στο πόστο του!  

02.05.2024 | 11:43

Ο Κάραγκερ ήπιε 8 μπύρες στο Yellow Wall και μετά πήρε συνέντευξη από τον Σάντσο! (vid)

Θεότρελος, αλλά απόλυτα γεμάτος από μια νέα ποδοσφαιρική εμπειρία. Ο Τζέιμι Κάραγκερ ήπιε 8 μπύρες με τους οπαδούς της Ντόρτμουντ στο Yellow Wall, ίσα που είδε τον ημιτελικό με την Παρί και λίγο αργότερα, προσπάθησε να πάρει συνέντευξη από τον Τζέιντον Σάντσο, ζητώντας συγγνώμη σε περίπτωση που μπέρδευε τα λόγια του!