Ειδήσεις »

04.05.2024 | 00:01

Ένας κερδισμένος βαθμός ή δύο χαμένοι; Η Λούτον «πάλεψε» και θα… μάθει σύντομα αν της κάνει η ισοπαλία! (vids)

Όλα είναι ανοιχτά στη «μάχη» της Premier League, αναφορικά με τον υποβιβασμό και ουδείς μπορεί να προβλέψει την εξέλιξη του πρωταθλήματος. Δεν έχασε η Λούτον από την Έβερτον στην 36η αγωνιστική, έμεινε στο 1-1, αλλά δεν γνωρίζει προς το παρόν, αν αυτό το αποτέλεσμα της «κάνει». Είναι στην ισοβαθμία με τη Νότιγχαμ Φόρεστ, με ματς περισσότερο, αλλά ξέρει πως οι «κόκκινοι» συναντούν τώρα τη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ. Ήθελε τη νίκη το σύνολο του Ρομπ Έντουαρντς, αλλά έφτασε στην πρώτη του ισοπαλία μετά από 1,5 μήνα!

03.05.2024 | 23:29

Ένα βήμα πιο κοντά στο «Wembley»: Τεράστιο «διπλό» της Μπόλτον επί της Μπάρνσλεϊ! (vids)

Μπόλτον από τα… παλιά, τεράστιο «διπλό» στην έδρα της Μπάρνσλεϊ (1-3) και ένα βήμα πιο κοντά στην Championship μέσω του «Wembley». Απόλυτος πρωταγωνιστής ο Τσαρλς, που σκόραρε δις, χωρίζουν μόλις 90 λεπτά την ομάδα του Ίαν Έβατ από τον «τελικό» της ανόδου. Με απευθείας εκτέλεση κόρνερ μάλιστα, διαμορφώθηκε το τελικό αποτέλεσμα!

03.05.2024 | 19:29

«Αν με θες, παίζω στη Ρέξαμ χωρίς χρήματα»: Πρώην παίκτης της Premier League, επιστρέφει στο ποδόσφαιρο;

Να έχεις σταματήσει μόλις στα 31 σου χρόνια, να έχεις παίξει σε τέσσερις διαφορετικές αγγλικές ομάδες, να είσαι διεθνής Ουαλός και να σε έχει συνδέσει το ποδοσφαιρικό κοινό με την Premier League. Και όμως, να έχεις διάθεση να επιστρέψεις στο αγαπημένο σου σπορ. Ο Ρόμπσον Κανού το δήλωσε δημόσια με ανάρτησή του και η Ρέξαμ του Ράιαν Ρέινολντς αποτελεί τον λόγο!

03.05.2024 | 18:25

Γιούργκεν, εσύ την «πλήγωσες»: Μήπως τελικά, η σεζόν της Λίβερπουλ τελείωσε στις… 26 Ιανουαρίου;

Θέλει να φύγει, το έχει αποφασίσει, το κρύβει από όλους και το ανακοινώνει ξαφνικά, ένα πρωί, στα τέλη Ιανουαρίου. Ο Γιούργκεν Κλοπ θα αφήσει τη Λίβερπουλ, ο «κύκλος» έκλεισε. Σε εκείνο το χρονικό σημείο, η ομάδα διεκδικεί τέσσερις τίτλους. Τέσσερις μήνες μετά, καταλήγει μόνο με έναν και εκτός στόχων, τρεις αγωνιστικές πριν ολοκληρωθεί η Premier League. Ναι, της έδωσε περιθώριο να βρει προπονητή για τη νέα χρονιά. Αλλά ρεαλιστικά, εκείνη τελικά η ανακοίνωση του Κλοπ, έκανε καλό στον «οργανισμό» που λέγεται Λίβερπουλ;

03.05.2024 | 17:59

Φεύγει ο Μόγιες από τη Γουέστ Χαμ, έχουν βρει τον… διάδοχο τα «σφυριά»!

Τις τελευταίες του ημέρες στην τεχνική ηγεσία της Γουέστ Χαμ φαίνεται πως περνά ο Ντέιβιντ Μόγιες, ο οποίος αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν από τα «σφυριά». Βασικός, υποψήφιος αντικαταστάτης του ο Λοπετέγκι.

03.05.2024 | 15:35

Ειλικρινής όπως πάντα ο Ποστέκογλου: «Φίλε, να σου γράψω έκθεση με όσα πήγαν λάθος;»

Ο Άγγελος Ποστέκογλου γνωρίζει πολύ καλά ότι τα προβλήματα δεν είναι για να κρύβονται, αλλά για να χρησιμεύουν ως εμπειρίες βελτίωσης. Και αυτά που είδε από την Τότεναμ στο ντέρμπι με την Τσέλσι θα μπορούσε να τα γράψει σε έκθεση, όπως ανέφερε σε έναν δημοσιογράφο σε ερώτηση που του έκανε για την ήττα (2-0) στο «Στάμφορντ Μπριτζ».