Ειδήσεις »

04.04.2024 | 14:21

«Ο Τσάμπι Αλόνσο αργά ή γρήγορα θα βρεθεί στη Λίβερπουλ»!

Ως μια μικρή αναβολή αντιλαμβάνονται όσοι ξέρουν καλά τον Τσάμπι Αλόνσο, την απόφασή του να μην ασχοληθεί αυτή τη στιγμή με τη Λίβερπουλ και να συνεχίσει στον πάγκο της Μπάγερ Λεβερκούζεν. «Θέλει να μάθει περισσότερα πράγματα για να είναι απόλυτα έτοιμος στο μέλλον όταν πάει εκεί»!  

04.04.2024 | 13:21

Ο Κλοπ φέτος έχει αγχωθεί στον πάγκο περισσότερο από ποτέ! (vid)

Και αυτό προστίθεται στους λόγους που τον έχουν εξαντλήσει και που τον οδήγησαν στην απόφαση να κάνει διάλειμμα από την προπονητική. Ο Γιούργκεν Κλοπ παραδέχθηκε πως φέτος περισσότερο από κάθε άλλη σεζόν έχει ξεφυσήσει από ανακούφιση στο φινάλε των αγώνων της Λίβερπουλ!  

04.04.2024 | 12:25

Ο Εζίλ δεν σταματά να «φουσκώνει»: Απίθανη μεταμόρφωση στο σώμα του! (vid)

Άφησε το ποδόσφαιρο και βρήκε το χόμπι που του ταιριάζει και τον γεμίζει. Και μαζί… γεμίζει και το σώμα του με μύες. Ο Μεσούτ Εζίλ συνεχίζει ακάθεκτος να γυμνάζεται και τ’ αποτελέσματα της δουλειάς του είναι τέτοια που εύκολα πια μπορεί να τον φανταστεί κάποιος μέσα σε ρινγκ!  

04.04.2024 | 11:37

Ο Αρτέτα απάντησε στον Κλοπ: «Εμένα με νοιάζει πότε παίζουν οι μεγάλες ομάδες» (vid)

Με ιδιαίτερο τρόπο τοποθετήθηκε ο Αρτέτα επί των δηλώσεων του Κλοπ αναφορικά με την άγνοια του Γερμανού για τις υποχρεώσεις των αντιπάλων της Λίβερπουλ. «Και πότε παίζουν ξέρω και θα καθίσω να τους δω γιατί μου αρέσει… « είπε ο Ισπανός.  

04.04.2024 | 00:11

Πάρτι ο Φόντεν, τεσσάρα η Σίτι και τώρα η πίεση στη Λίβερπουλ

Η Σίτι με τον Φιλ Φόντεν να πετυχαίνει χατ-τρικ, επιβλήθηκε 4-1 της Άστον Βίλα στο Etihad και ξέσπασε μετά τη μετριότατη εικόνα στο ντέρμπι με την Άρσεναλ. Η πίεση για την κορυφή μεταφέρεται τώρα στη Λίβερπουλ που κοντράρεται με τη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ το βράδυ της Πέμπτης. Ορθάνοιχτη και η υπόθεση της 4ης θέσης, με την Τότεναμ να χαίρεται για το αποτέλεσμα των «χωριατών» στο Μάντσεστερ και να παραμονεύει στο -2 με ματς λιγότερο.  

03.04.2024 | 23:25

Έκανε αυτό που πρέπει η Άρσεναλ και η απίστευτη «μάχη» της Premier League συνεχίζεται! (vids)

Θα το πάει μέχρι τέλους. Δεν σταματάει πουθενά. Ένατη νίκη της Άρσεναλ στο 2024, αήττητη στην Premier League, στην κορυφή της βαθμολογίας τη δεδομένη χρονική στιγμή, με ένα ματς περισσότερο από τη Λίβερπουλ. Έκαναν ό,τι χρειαζόταν οι «κανονιέρηδες» απέναντι στη Λούτον, «καθάρισαν» από το πρώτο μέρος, κέρδισαν με 2-0, έκαναν και… rotation. Στη «λευκή» ισοπαλία ολοκληρώθηκε το Μπρέντφορντ – Μπράιτον, με τους «γλάρους» να μένουν δίχως «διπλό», για 5ο συνεχόμενο ματς στο πρωτάθλημα!

03.04.2024 | 20:30

«Σκεφτείτε να σκοράρει σήμερα ο Ζεσούς»: Ένα γκολ και θα γίνει ο μόνος στην ιστορία της Premier League!

Ένα ξεχωριστό κομμάτι στην ιστορία της Premier League, έχει τη δυνατότητα να «γράψει» ο Γκαμπριέλ Ζεσούς απέναντι στη Λούτον, στην 31η αγωνιστική με την Άρσεναλ για το πρωτάθλημα. Πρέπει να το πράξει, οφείλει να συνεχίσει το αήττητο σερί του και να γίνει ο μοναδικός, που θα έχει βρει δίχτυα δις, την ημέρα των γενεθλίων του, με ισάριθμες διαφορετικές ομάδες!

03.04.2024 | 18:15

Μπορεί να συμβαίνει; Η Τσέλσι ανανεώνει τον Πάλμερ, ο Ποτσετίνο… δεν καταλαβαίνει τον λόγο!

Υπάρχει άραγε λόγος βιασύνης; Η Τσέλσι σκέφτεται να αυξήσει τις αποδοχές του Κόουλ Πάλμερ και να του ανανεώσει το συμβόλαιο, αυτός «δένεται» μέχρι το 2029 και ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο μοιάζει να… αναρωτιέται!