«Τίγρης» ο Χάρπερ
Την απόκτηση του Στιβ Χάρπερ για τον επόμενο χρόνο, ανακοίνωσε η Χαλ.
Την απόκτηση του Στιβ Χάρπερ για τον επόμενο χρόνο, ανακοίνωσε η Χαλ.
Η σκληρή δουλειά του Μπεν Κόκερ στην προετοιμασία της Σάουθεντ, επιβραβεύτηκε με συμβόλαιο! Ο 24χρονος αμυντικός που είχε μείνει χωρίς ομάδα από τον Φεβρουάριο, θα αγωνίζεται με τη φανέλα των «shrimpers» την επόμενη σεζόν.
Με τη φανέλα της Κρου θα αγωνίζεται τα επόμενα δύο χρόνια, ο Άντονι Γκραντ.
Την επιθυμία του για μια νέα ποδοσφαιρική πρόκληση εξέφρασε ο Τζαμέλ Αμπντούν, τονίζοντας πως θα ήταν εξαιρετικό για τον ίδιο να επιστρέψει στην Αγγλία και να παίξει στην Πρέμιερ Λιγκ.
Στην ΚΠΡ θα αγωνίζεται την επόμενη σεζόν ο Ρίτσαρντ Νταν, υπογράφοντας μονοετές συμβόλαιο συνεργασίας με τον λονδρέζικο σύλλογο.
Είναι η απόλυτη απόδειξη πως οι κόποι ανταμείβονται! Ένας οπαδός της Άρσεναλ, έτρεξε πέντε χιλιόμετρα ακολουθώντας το πούλμαν της λονδρέζικης ομάδας στους δρόμους του Ανόι, μέχρι τη στιγμή που ο Αρσέν Βενγκέρ έδωσε εντολή στον οδηγό να σταματήσει και να πάρει μαζί τον νεαρό άνδρα!
Στη Μίλγουολ θα συνεχίσει την καριέρα του ο Ρίτσαρντ Τσάπλοου! Ο 28χρονος μέσος αναμένεται να περάσει από τα απαραίτητα ιατρικά τεστ την Τρίτη και στη συνέχεια θα υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με τα «λιοντάρια».
Με την ιδιότητα του οπαδού της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μιλάει πλέον ο Ντέιβιντ Μπέκαμ! Ο Άγγλος σούπερ σταρ, αναφέρθηκε στο θέμα του Γουέιν Ρούνεϊ και εξέφρασε την ελπίδα του για την παραμονή του 26χρονου επιθετικού στο «Ολντ Τράφορντ» και την επόμενη σεζόν.
Την εστία της Χαλ αναμένεται να υπερασπίζεται από τη νέα αγωνιστική περίοδο, ο Στιβ Χάρπερ.
Την εύρεση ομάδας στην Πρέμιερ Λιγκ βάζει σε προτεραιότητα ο Πάβελ Πογκρέμπνιακ για τη συνέχιση της ποδοσφαιρικής του καριέρας.