Ραμίρες: «Θα φύγω μόνο αν με διώξει η Τσέλσι»
Απόλυτα αφοσιωμένος στην Τσέλσι εμφανίστηκε ο Ραμίρες ξεκαθαρίζοντας ότι δεν γνωρίζει τίποτα για το φημολογούμενο ενδιαφέρον της Ρεάλ Μαδρίτης.
Απόλυτα αφοσιωμένος στην Τσέλσι εμφανίστηκε ο Ραμίρες ξεκαθαρίζοντας ότι δεν γνωρίζει τίποτα για το φημολογούμενο ενδιαφέρον της Ρεάλ Μαδρίτης.
Δώστε του ντέρμπι και πάρτε του τη ψυχή. Ο Ζοσέ Μουρίνιο ζει κάθε δευτερόλεπτο των σημαντικών αγώνων της Τσέλσι και απολαμβάνει να μοιράζεται τη χαρά του με τους οπαδούς. Όπως την Κυριακή, στην αναμέτρηση με τη Μάντσεστερ Σίτι, όταν το γκολ του Τόρες έδωσε την νίκη στους «μπλε» και το... έναυσμα στον Πορτογάλο να ξεσπάσει!
Το δικό του στίγμα εν όψει του αγώνα της Γιουνάιτεντ με τη Νόριτς για το Λιγκ Καπ την Τρίτη, έδωσε ο Πατρίς Εβρά.
Στην Αγγλία εκτιμούν ότι το χθεσινό λάθος του Χαρτ ήταν και το... τελευταίο του! Ειδικά μετά την άρνηση του Μανουέλ Πελεγκρίνι να σχολιάσει την ολιγωρία του στη φάση του νικητήριου γκολ της Τσέλσι...
Εντυπωσιασμένος από το σαφώς βελτιωμένο πρόσωπο που έχει δείξει τη φετινή σεζόν ο Ολιβιέ Ζιρού, δήλωσε ο Αρσέν Βενγκέρ.
Σε αντίθεση με μία μεγάλη μερίδα των οπαδών της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ η οποία αποδοκίμασε τον Νάνι για κάποιες επιλογές που έκανε στην αναμέτρηση με την Στόουκ, ο τεχνικός της ομάδας, Ντέιβιντ Μόγιες, έσπευσε να «καλύψει» τον Πορτογάλο άσο.
Πεπεισμένος ότι ο Λουίς Σουάρες θα παραμείνει στη Λίβερπουλ και μετά το τέλος της τρέχουσας σεζόν, εμφανίστηκε με δηλώσεις του ο προπονητής των «κόκκινων», Μπρένταν Ρότζερς, τονίζοντας πως το «Άνφιλντ» είναι το ιδανικότερο μέρος για τον Ουρουγουανό για να εξελιχθεί.
Άλλοι γέλασαν. Άλλοι ανησύχησαν. Η άτσαλη πτώση του Άντρος Τάουνσεντ στο χώρο πίσω από τις διαφημιστικές πινακίδες τράβηξε τα βλέμματα στην αναμέτρηση της Κυριακής ανάμεσα στην Τότεναμ και τη Χαλ. Το england365.gr παρουσιάζει φωτογραφικό και όχι μόνο υλικό της... σαβούρας του Άγγλου.
Απόλυτα ικανοποιημένος από τη μέχρι στιγμής παρουσία του μέσου της ομάδας, Λι Κάτερμολ, εντός αλλά και εκτός αγωνιστικού χώρων, εμφανίστηκε ο προπονητής της Σάντερλαντ, Γκας Πογιέτ.
Δυσαρεστημένος από το «πλεονέκτημα» μίας επιπλέον μέρας για ξεκούραση που έχει η Άρσεναλ σε αντίθεση με την Τσέλσι, εν όψει της μεταξύ τους αναμέτρησης της Τρίτης για το Λιγκ Καπ, εμφανίστηκε ο τεχνικός των «μπλε», Ζοσέ Μουρίνιο.