«Ληστεία»!
Σε ένα ματς που έπρεπε να έχει πάρει τη νίκη, η Γουότφορντ, στερήθηκε το δεύτερο γκολ από τον διαιτητή και τον επόπτη στο «Amex Stadium» και έμεινε τελικά στο 1-1 απέναντι στη Μπράιτον για την 13η αγωνιστική της Τσάμπιονσιπ.
Σε ένα ματς που έπρεπε να έχει πάρει τη νίκη, η Γουότφορντ, στερήθηκε το δεύτερο γκολ από τον διαιτητή και τον επόπτη στο «Amex Stadium» και έμεινε τελικά στο 1-1 απέναντι στη Μπράιτον για την 13η αγωνιστική της Τσάμπιονσιπ.
Από τη στιγμή που δεν κατάφερε να πάρει μεταγραφή μέσα στο καλοκαίρι, ο Τζέιμι Ο’Χάρα αναμένεται να πάρει δεύτερη ευκαιρία από τον προπονητή του στη Γουλβς, Κένι Τζάκετ, προκειμένου να μην μείνει στο «ψυγείο».
Το ενδεχομένο δανεισμού του Γουίλφριντ Ζαχά από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εξετάζουν οι άνθρωποι της Γουέστ Μπρομ!
Χωρίς την παρουσία του Ρόι Ο’Ντόνοβαν στη γραμμή κρούσης θα πρέπει να πορευτεί για τον επόμενο μήνα η Νορθάμπτον.
Σχεδόν 11 μήνες μετά την τελευταία του εμφάνιση, ο Ντάρεν Φλέτσερ, επέστρεψε στην αγωνιστική δράση! Ο Σκοτσέζος μέσος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ που ταλαιπωρήθηκε από πρόβλημα στο έντερο τα τελευταία δύο χρόνια, έπαιξε με τη δεύτερη ομάδα των «κόκκινων διαβόλων» κόντρα στη Φούλαμ!
Ο Μάικ Ντιν θα «σφυρίξει» ξανά το ντέρμπι της Νοτίου Ουαλίας ανάμεσα στην Κάρντιφ και τη Σουόνσι για τη 10η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ, τέσσερα χρόνια αφότου χτυπήθηκε από κέρμα στο ίδιο παιχνίδι…
Ακόμη ένα όνομα επιθετικού προστέθηκε στη μεταγραφική λίστα της Άρσεναλ. Ο Αλεξάντρε Πάτο είναι, σύμφωνα με ιταλικά Μέσα, ο... νέος στόχος των Λονδρέζων για την ενίσχυση της γραμμής κρούσης ενόψει Ιανουαρίου!
Ο Άντρος Τάουνσεντ, φρόντισε να ζητήσει συγγνώμη και να μάθει για την κατάσταση του άτυχου φωτογράφου που άθελά του τραυμάτισε έπειτα από την πτώση που είχε πίσω από τις πινακίδες του αγωνιστικού χώρου του «Γουάιτ Χαρτ Λέιν» στην αναμέτρηση με τη Χαλ.
Με ποινή φυλάκισης εφτά μηνών με αναστολή τιμωρήθηκε ο Τσικ Τιοτέ, που ομολόγησε ότι είχε αγοράσει ψεύτικη άδεια οδήγησης από το Βέλγιο για 15.000 ευρώ και είχε σκοπό να το μετατρέψει σε βρετανικό για να μπορεί να οδηγεί στην Αγγλία.
Το μοναδικό θέμα με το οποίο θα ασχοληθούν στη Μπράιτον, στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο, θα είναι μια νέα συμφωνία με τη Σουόνσι για την επέκταση του δανεισμού του Λιρόι Λίτα.