Μένει στη Λιλ ο Ορίζι
Απίθανη χαρακτήρισε ο γενικός διευθυντής της Λιλ, Ζαν Μισέλ Βαντάμ, την επιστροφή του Ντίβοκ Ορίζι στη Λίβερπουλ στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο.
Απίθανη χαρακτήρισε ο γενικός διευθυντής της Λιλ, Ζαν Μισέλ Βαντάμ, την επιστροφή του Ντίβοκ Ορίζι στη Λίβερπουλ στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο.
Η συγκατοίκηση δεν αρέσει σε κανέναν. Η Μάντσεστερ Σίτι, όμως, από τη στιγμή που κατάφερε να αντιστρέψει την κατάσταση και να βρεθεί στην κορυφή, θέλει πλέον να είναι αυτή που θα απολαύσει τη μοναξιά του ρετιρέ και θα αποκτήσει απόσταση από τους «μπλε».
Την προσθήκη των Ντέιβιντ Κεμπ και Πολ Τζιούελ στο προπονητικό επιτελείο του Τόνι Πιούλις, επισημοποίησε η Γουέστ Μπρομ.
Την άδεια της Άρσεναλ για να πάει δανεικός στη Μπορντό και να πάρει περισσότερο χρόνο συμμετοχής από αυτόν που του δίνει ο Αρσέν Βενγκέρ, φέρεται να ζήτησε ο Γιάγια Σανογκό.
Γαλλικά δημοσιεύματα τονίζουν ότι ο Γιάγια Τουρέ βρίσκεται στη λίστα της Ρεάλ Μαδρίτης, καθώς φαντάζει ιδανικός αντικαταστάτης σε περίπτωση που ο Σάμι Κεντίρα παραχωρηθεί.
Η Τότεναμ διέψευσε τα σενάρια που την ήθελαν να ακούει προσφορές για την παραχώρηση του Ούγκο Γιορίς την τρέχουσα μεταγραφική περίοδο.
Καθησυχαστικός και αισιόδοξος για την πορεία της αποθεραπείας του Άνταμ Λαλάνα εμφανίστηκε ο Μπρένταν Ρότζερς, τονίζοντας πως θα έχει ξανά διαθέσιμο τον ποδοσφαιριστή σε λιγότερο από έναν μήνα.
Στον πάγκο της Νόριτς αναμένεται να... εγκατασταθεί ο Μάικ Φίλαν, με τους διοικούντες τον σύλλογο να σκέφτονται πως θα μπορούσε να είναι αυτός ο μόνιμος διάδοχος του Νιλ Άνταμς.
Την ώρα που η υπόλοιπη οικογένειά του έκανε σκι, ο Τζον Τέρι... πήρε τα βουνά και γυμνάστηκε με τζόκινγκ σε ύψος 8,500 ποδιών!
Η εικόνα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ βρίσκεται ακόμα σε μέτριο επίπεδο και όπως δήλωσε ο Λουίς Φαν Χάαλ, είναι δικό του θέμα να βελτιωθεί η ομάδα και αναλαμβάνει πλήρως την ευθύνη για τα τελευταία αποτελέσματα στο πρωτάθλημα.