Θα είναι και η Σάουθεντ στον τελικό!

Το ημίωρο της παράτασης χρειάστηκε η Σάουθεντ για να κάμψει την αντίσταση της Στίβενεϊτζ (3-1, 1-1 κ.α.) και να πάρει το εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό των πλέι οφ ανόδου της League 2!    



Θα είναι και η Σάουθεντ στον τελικό!

Δραματική τροπή στην αναμέτρηση. Οι φιλοξενούμενοι πήραν το προβάδισμα στο 55’ με τον Πετ, για να έρθει λίγα λεπτά αργότερα ο Λέοναρντ να ισοφαρίσει για τη Σάουθεντ (67’). Τα εναπομείναντα λεπτά ανήκαν ολοκληρωτικά στους γηπεδούχους, οι οποίοι πίεσαν για την ανατροπή και κέρδισαν πέναλτι στο τελευταίο λεπτό της παράτασης! Ο Κορ, όμως, που ανέλαβε την εκτέλεση του δεν σημάδεψε σωστά και στέρησε από την ομάδα του την πρόκριση από την κανονική διάρκεια.

Ευτυχώς για την ίδια, όμως, στην παράταση παρουσιάστηκε σοβαρή και έφτασε στην ανατροπή με το γκολ του ΜακΛάφλιν στο 108’. Η Στίβενεϊτζ παραδόθηκε στην ανωτερότητα της αντιπάλου, δίνοντας της τη δυνατότητα να σημειώσει και άλλο τέρμα, αυτή τη φορά με τον Τίμλιν στην εκπνοή.

 Έτσι λοιπόν η Σάουθεντ εξασφάλισε το εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό της 23ης Μαΐου εκεί όπου θα συναντήσει τη Γουίκομ, που επικράτησε νωρίτερα για δεύτερη φορά της Πλίμουθ με σκορ 2-1.