Αρθρογραφία »

28.02.2024 | 16:41

Η FSG αποφάσισε: Ο… κόκκινος Τσάμπι Αλόνσο, η συνέντευξη στον Αμορίμ και ο Άγιαξ που θυμίζει Λίβερπουλ!

Λίγες ώρες εκκρεμούν πριν από την έναρξη της αναμέτρησης της Λίβερπουλ με τη Σαουθάμπτον για το Κύπελλο Αγγλίας, αλλά οι εξελίξεις «τρέχουν». «Χαμός» με τον Τσάμπι Αλόνσο, ξεκάθαρα το πρώτο φαβορί για να διαδεχθεί τον Γιούργκεν Κλοπ, όλοι θέλουν να γίνει… κόκκινος. H FSG ασχολείται και με τον Αμορίμ, ενώ ο Λάιντερς αποχωρεί οριστικά από το «Άνφιλντ»!

28.02.2024 | 10:22

Να έχεις χάσει μισή σεζόν και να είσαι κορυφαίος στις ασίστ: Μόνο ο Ντε Μπρόινε!

Ο Κέβιν Ντε Μπρόινε και εκείνες οι μπαλιές που φέρουν την υπογραφή του, έχουν κάνει την ποδοσφαιρική επιστήμη να σηκώνει τα χέρια ψηλά. Ο Βέλγος έχει καταφέρει με μόλις 12 ματς τη φετινή σεζόν να είναι ο κορυφαίος ανάμεσα στους συμπαίκτες του, στις ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις!  

27.02.2024 | 19:20

Ο Φαν Ντάικ «θύμισε» τους… τρεις τελικούς: Τόσο αργά ένα γκολ που να δίνει το Λιγκ Καπ; Τελευταία φορά το 1977!

Πέρασαν 47 χρόνια από τότε. Σχεδόν μισός αιώνας. Τότε, ήταν η αναμέτρηση της Άστον Βίλα με την Έβερτον. Τρεις τελικοί μεταξύ τους, σε ισάριθμα διαφορετικά γήπεδα, με τους «βίλανς» να κερδίζουν τελικά στο «Ολντ Τράφορντ» με 3-2. «Ήρωας» σε εκείνη την περίπτωση ήταν ο Μπράιαν Λιτλ, στο 119’. Και εν έτει 2024, ο Βίρτζιλ Φαν Ντάικ «θύμισε» σε όλους εκείνη την ιστορία!

27.02.2024 | 14:37

Ο Φλεβάρης ήταν ο πιο χορταστικός μήνας στην ιστορία της Πρέμιερ Λιγκ!

Γκολ από ‘δω, γκολ από ‘κει, γκολ και παραπέρα! Η Πρέμιερ Λιγκ έγραψε ιστορία κατά τη διάρκεια του Φεβρουαρίου με όσα συνέβησαν στα γήπεδά της και φυσικά οφείλεται στους μεγάλους πρωταγωνιστές και τις φορές που έστειλαν την μπάλα στα αντίπαλα δίχτυα, μαζί και με την τεσσάρα της Γουέστ Χαμ επί της Μπρέντφορντ!  

26.02.2024 | 15:09

Πήρε την Premier League και το Champions League, αλλά αυτός είναι ο πιο γλυκός τίτλος του Κλοπ με τη Λίβερπουλ!

Με τέσσερις ποδοσφαιριστές τραυματίες. Με τρεις ακόμη να μαθαίνουμε την τελευταία στιγμή πως είναι εκτός αποστολής. Με τον Χράβενμπερχ να χτυπά στο πρώτο ημίχρονο, με ένα γκολ που  ακυρώθηκε, και με τέσσερα παιδιά από τις ακαδημίες να ολοκληρώνουν το παιχνίδι. Και παρόλα αυτά, η Λίβερπουλ κατέκτησε  το Λιγκ Καπ απέναντι στην Τσέλσι, που είχε πλέον  στο γήπεδο στο τέλος μια ομάδα μισού δις χάρη στην κεφαλιά του ηγέτη της, Φαν Ντάικ. Και με κόρνερ ασίστ του εξαιρετικού Κώστα Τσιμίκα. Ίσως ο Γιούργκεν Κλοπ να μην υπερβάλλει που είπε ότι είναι ο σημαντικότερος τίτλος στην καριέρα του!  Γράφει ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος

26.02.2024 | 12:44

Πανάκριβοι, αλλά όχι πιο «ψημένοι»: Και ο Ποτσετίνο... παιδιά είχε στο χορτάρι!

Τις τελευταίες ώρες γίνεται λόγος για τον θρίαμβο των... παιδιών του Κλοπ και για έναν τίτλο που εξασφαλίστηκε χάρη στο γεμάτο νιάτα, ενθουσιασμό και ταλέντο, ρόστερ της Λίβερπουλ. Ποιος είπε, όμως, ότι στην Τσέλσι ήταν... μεγαλύτεροι όσοι αγωνίστηκαν; Τα στοιχεία από τον μέσο όρο ηλικίας, είναι τέτοια που εκπλήσσουν κι όμως δεν το είχε σκεφτεί κανείς!  

25.02.2024 | 20:11

«Τα πιτσιρίκια του Κλοπ κόντρα στους ακριβοπληρωμένους που... τα κάνουν θάλασσα»

Πόσο δίκιο έχει ο Γκάρι Νέβιλ με αυτή την ατάκα. Πόσο περιγράφει αυτό τον μαγικό τελικό του φετινού Λιγκ Καπ στο «Γουέμπλεϊ». Με μια φράση του, ο άλλοτε αρχηγός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τα είπε όλα και περιέγραψε το τεράστιο επίτευγμα της Λίβερπουλ του Κλοπ και την ιστορική... αποτυχία της Τσέλσι των μεταγραφών που ξεπερνούν το δισεκατομμύριο...  

25.02.2024 | 12:45

Τρομερή επιθετικά η Άρσεναλ, ακόμα καλύτερη στα μετόπισθεν!

Ναι, το βλέμμα πηγαίνει κατευθείαν στις επιθετικές επιδόσεις και τα γκολ των παικτών του Αρτέτα που έφτασαν στα 15 τέρματα στα τελευταία τρία ματς πρωταθλήματος. Μήπως, όμως, πρέπει ν' ασχοληθούμε λίγο και με την άμυνα; Και μπορεί να χάθηκε το clean sheet στο ματς με τη Νιούκαστλ (4-1), αλλά τα μετόπισθεν της ομάδας του Αρτέτα τα καταφέρνουν περίφημα!  

25.02.2024 | 11:45

Με τέτοια άμυνα και τόσες τελικές, η 4άδα μπορεί να γίνει όνειρο απατηλό για τη Γιουνάιτεντ

Το σερί των τεσσάρων νικών στο πρωτάθλημα τερματίστηκε με απότομο και οδυνηρό τρόπο για τη Γιουνάιτεντ. Η Φούλαμ πέρασε απ' το «Ολντ Τράφορντ» και σε αυτό το ματς εμφανίστηκαν ξανά οι μεγάλες αδυναμίες στα μετόπισθεν των «κόκκινων διαβόλων». Και δίνοντας τόσα δικαιώματα στους αντιπάλους, μόνο με θαύμα θα καταφέρει η ομάδα του Τεν Χαγκ να μπει στην 4άδα.