Αρθρογραφία »

07.04.2024 | 12:07

Watkins vowed to lead Aston Villa to Europe's biggest stadiums (vid)

Yes, the top-four finish seems to be out of Villa's control at the moment, but Ollie Watkins is aiming to get the Champions League anthem played at Villa Park next season. And having locked this target, he reached 18 goals in this year's Premier League, having, in fact, built a distance from all the others in Goals/Assist contribution!

07.04.2024 | 11:58

Ο Γουότκινς είναι ορκισμένος να οδηγήσει τη Βίλα στα μεγαλύτερα γήπεδα της Ευρώπης (vid)

Ναι μεν δείχνει να έχει ξεφύγει από τον έλεγχο της Βίλα αυτή τη στιγμή η υπόθεση της 4άδας, αλλά ο Όλι Γουότκινς προσπαθεί ώστε την επόμενη σεζόν να ηχήσει ο ύμνος του Τσάμπιονς Λιγκ στο «Βίλα Παρκ». Και έχοντας κλειδώσει αυτό το στόχο, έφτασε στα 18 γκολ στο φετινό πρωτάθλημα, έχοντας χτίσει, μάλιστα, απόσταση απ' όλους τους υπόλοιπους στη συμμετοχή στο σκοράρισμα!  

06.04.2024 | 19:23

Θέλουν να είναι στην Premier League όσο κανείς: Το «θα μείνουμε» της Λούτον, ακούστηκε σε όλη την Αγγλία! (vid)

Μία τεράστια νίκη, μία απίθανη ατμόσφαιρα, ένας εκπληκτικός προπονητής. Θέλει να μείνει πολύ στην Premier League η Λούτον. Δυναμώστε την ένταση, είναι εκπληκτικός ο ήχος του γηπέδου, μετά το σφύριγμα της λήξης της συνάντησης με την Μπόρνμουθ!

06.04.2024 | 10:56

Ice cold Πάλμερ: Οπαδός της Γιουνάιτεντ, αλλά... τη διέλυε με τη φανέλα της Σίτι!

Υπάρχουν λόγοι που ο Κόουλ Πάλμερ πανηγυρίζει με τον συγκεκριμένο τρόπο. Σαν να είναι απόλυτα παγωμένος. Και έχει να κάνει με τη νοοτροπία του. Δεν αγχώνεται ποτέ στο γήπεδο. Ακόμα κι αν κρέμονται όλοι από πάνω του για να σκοράρει στο 90' + 10'. Τα λόγια του πατέρα του για τον τρόπο με τον οποίο ως παιδί διέλυε την ομάδα της καρδιάς του, είναι ενδεικτικά!  

05.04.2024 | 18:50

Απόφαση ελήφθη πριν τη Λίβερπουλ; «Μένει ο Τεν Χαγκ, αλλάζει ο ρόλος του στη Γιουνάιτεντ!»

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στα χειρότερά της, ο κόσμος ζητά την αποχώρηση του Έρικ Τεν Χαγκ, αλλά ο Σερ Τζιμ Ράτκλιφ φημολογείται πως αποφάσισε: ο  Ολλανδός μένει, αλλά ο ρόλος του αλλάζει. Οι αρμοδιότητές του περιορίζονται και ο Νταν Άσγουορθ κρίνεται απαραίτητος. Δείτε τι ακριβώς σημαίνουν όλα αυτά…

05.04.2024 | 12:55

Η Γιουνάιτεντ υπέστη την πιο απροσδόκητη ήττα στην ιστορία!

Ποτέ ξανά στην ιστορία της Πρέμιερ Λιγκ δεν έχει καταγραφεί τέτοιο βράδυ, όπως αυτό που βίωσε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο Λονδίνο. Θα έχει να το λέει η ομάδα του Τεν Χαγκ πως στο 90’ + 9’ ενός ντέρμπι με την Τσέλσι ήταν μπροστά στο σκορ και τελικά έφυγε από το γήπεδο ηττημένη!  

04.04.2024 | 23:55

Φίλοι της Σίτι κατά της Λίβερπουλ για τη διαιτησία: «Ο Ρόδρι αποβλήθηκε για αυτό που έκανε και ο Φαν Ντάικ!» (vid)

Τρομερά παράπονα των φίλων της Μάντσεστερ Σίτι, με αφορμή μία κίνηση του Βίρτζιλ Φαν Ντάικ, η οποία δεν τιμωρήθηκε με κόκκινη κάρτα. Τον συγκρίνουν με τον Ρόδρι, θυμήθηκαν τη… Νότιγχαμ Φόρεστ!

04.04.2024 | 17:50

Λένε αλήθεια οι αριθμοί; Αν «ναι», η Άρσεναλ πρέπει να πάρει αυτό το πρωτάθλημα!

Η καλύτερη επίθεση του πρωταθλήματος. Η κορυφαία ανασταλτική λειτουργία στην Ευρώπη. Οι αριθμοί την διακρίνουν από Λίβερπουλ και Μάντσεστερ Σίτι. Οι λόγοι αναρίθμητοι, οι «κανονιέρηδες» είναι δικαίως… πρώτοι, έστω και για μερικές ώρες. Και αν θέλουμε να είμαστε ρεαλιστές, γιατί να μην πάρουν ένα πρωτάθλημα στο οποίο διαπρέπουν;