Αρθρογραφία »

04.09.2024 | 16:40

Δανεικός στην Τσέλσι και… Unfollow από τη Γιουνάιτεντ: Η κίνηση που φανέρωσε την «αρχή του τέλους» για τον Σάντσο!

Μπορεί ο Τζέιντον Σάντσο να αποχώρησε για έναν χρόνο από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με τη μορφή δανεισμού, όμως οι «κόκκινοι διάβολοι» έδειξαν με μία τους κίνηση πως η επόμενη σεζόν, δύσκολα θα τον βρει στο «Ολντ Τράφορντ»!

04.09.2024 | 13:48

Στην Άστον Βίλα γιόρταζαν το Τσάμπιονς Λιγκ και οι διοικούντες αγχώνονταν για αφαίρεση βαθμών!

Για μερικές ώρες η Άστον Βίλα απέφυγε τα… χειρότερα και μια εξέλιξη που θα μπορούσε να τους κάνει πικρή την περασμένη σεζόν, αφού, οι διοικούντες αγχώνονταν για αφαίρεση βαθμών ακόμα και τις στιγμές που η ομάδα γιόρταζε την παρουσία στο νέο Τσάμπιονς Λιγκ!  

04.09.2024 | 12:00

Ο Οσιμέν απέλυσε τον μάνατζέρ του, γιατί δεν τον πήγε στην Τσέλσι!

Ο Βίκτορ Οσιμέν φέρεται να έλυσε τη συνεργασία του με τον εκπρόσωπό του, αφού δεν κατάφερε εκείνος να τον μεταφέρει στην Τσέλσι ή τουλάχιστον στην Αλ – Αχλί τις προηγούμενες μέρες και… αναγκαστικά πήρε μεταγραφή στη Γαλατάσαράι.  

03.09.2024 | 12:52

Κέρδος 6 εκατομμυρίων από παίκτη που δεν έπαιξε ποτέ και πρωτόγνωρη ισορροπία της Τσέλσι στα έσοδα και τα έξοδα των μεταγραφών!

Απόλυτα εναρμονισμένη με τους οικονομικούς κανονισμούς προσπαθεί να είναι η Τσέλσι, που παρουσιάζει απίστευτη προσπάθεια για εξισορρόπηση εσόδων και εξόδων στα ποσά των μεταγραφών, μετά και το φοβερό κέρδος που κατέγραψε από την πώληση ποδοσφαιριστή που δεν πραγματοποίησε ούτε μια επίσημη συμμετοχή! 

03.09.2024 | 10:15

Η Λίβερπουλ είχε νικήσει... από τ' αποδυτήρια: Η φοβερή ατάκα του Σόμποσλαϊ στη φυσούνα (vid)

Η φοβερή νοοτροπία των παικτών της Λίβερπουλ και η αυτοπεποίθηση που έχουν χτίσει, φανερώθηκε με μια ατάκα του Ντόμινικ Σόμποσλαϊ, τη στιγμή που οι «κόκκινοι» έβγαιναν στον αγωνιστικό χώρο για την προθέρμανση πριν από το μεγάλο ντέρμπι με τη Γιουνάιτεντ...

02.09.2024 | 17:51

Το κατάφερε κι αυτό η Τσέλσι: Πουλάει με 22 εκατομμύρια, ποδοσφαιριστή που δεν έπαιξε ούτε 1 λεπτό!

Τον απέκτησε το περασμένο καλοκαίρι, δεν έπαιξε ούτε ένα λεπτό και τώρα τον πουλά με ποσό μεγαλύτερο από εκείνο που είχε δώσει! Η Τσέλσι φτάνει σε σούπερ deal με την Αλ Νασρ ώστε να παραχωρήσει τον Άνγκελο Γκόμες με ποσό που φαντάζει αδιανόητο για ποδοσφαιριστή που δεν έπαιξε ποτέ!  

02.09.2024 | 13:30

«Άρνε Σλοτ, είσαι ο πρώτος»: Η «κατάρα» του Μάντσεστερ… έσπασε, ο Ολλανδός «έγραψε» ιστορία με τη Λίβερπουλ!

Το πρώτο του ραντεβού με τη Γιουνάιτεντ και μάλιστα στο «Ολντ Τράφορντ», ολοκληρώθηκε με… παράσταση από τη Λίβερπουλ και επιβλητική τριάρα. Το αποτέλεσμα είναι απλά ακόμα ένα στο δρόμο που θα διανύσει η ομάδα μέχρι τον Μάιο, αλλά ιστορικά για τον Άρνε Σλοτ και τη Λίβερπουλ αποκτά ιδιαίτερη και σπουδαία σημασία…  

02.09.2024 | 11:36

Σαν στο σπίτι του: Κάνοντας… βόλτα στο «Ολντ Τράφορντ», παρέα με τον Σαλάχ!

Αυτή τη φορά είχε δυο ασίστ κι ένα γκολ. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι η αγαπημένη του αντίπαλος. Ειδικά στο «Ολντ Τράφορντ», ο Μοχάμεντ Σαλάχ όχι απλά δεν αισθάνεται άβολα, αλλά το διασκεδάζει και… ανυπομονεί κάθε φορά να το επισκεφθεί. Και δείχνει με τον καλύτερο τρόπο γιατί έριξε το γάντι στη διοίκηση για το νέο συμβόλαιο…  

02.09.2024 | 10:00

Τρία ματς και ο Σλοτ έχει πλάνο στη Λίβερπουλ - Στον τρίτο χρόνο ο Τεν Χαγκ, δεν έχει ακόμα… σχέδιο στη Γιουνάιτεντ!

Ο Άρνε Σλοτ έγινε ο πρώτος προπονητής της Λίβερπουλ μετά από 88 ολόκληρα χρόνια, που νίκησε στην πρώτη του εμφάνιση στο «Ολντ Τράφορντ» στο πρώτο του παιχνίδι! Και αν και μόλις άρχισε την παρουσία του, έχει ήδη δείξει σημάδια μιας καινοτόμου και αποτελεσματικής τακτικής προσέγγισης. Ένα στυλ που αποτυπώνει το στίγμα του στην ομάδα. Με τρία παιχνίδια στο ενεργητικό του, το σχέδιο που έχει εφαρμόσει έχει φανεί μέχρι στιγμής αποτελεσματικό, διασφαλίζοντας ότι η ομάδα του διατηρεί πάντα τον έλεγχο των αναμετρήσεων. Αντίθετα με τους γηπεδούχους, οι οποίοι φαίνεται ότι χάνουν την κατεύθυνσή τους και πάλι, παρά την τρίτη σεζόν πια που βρίσκεται ο Τεν Χαγκ στον πάγκο! Και αυτό είναι ένα μεγάλο πρόβλημα για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Γράφει ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος.