Ρίχνει τους... τόνους για Ζεσούς ο Τουρέ

Το... ντελίριο ενθουσιασμού που έχει επικρατήσει στη Μάντσεστερ Σίτι έπειτα από τις εμφανίσεις του νεαρού Βραζιλιάνου επιθετικού, Γκάπριελ Ζεσούς, επιχείρησε να... κατευνάσει ο Γιάγια Τουρέ τονίζοντας πως τόσο ο ίδιος ο 19χρονος φορ, όσο και όλη η ομάδα καλούνται να παραμείνουν «προσγειωμένοι» εν όψει της δύσκολης συνέχειας. 



Ρίχνει τους... τόνους για Ζεσούς ο Τουρέ

 «Είναι ένας πολύ καλός παίκτης. Είναι πολύ γρήγορος, δυναμικός και έξυπνος. Οφείλουμε, όμως, να συνειδητοποιήσουμε ότι πρέπει να είμαστε προσεκτικοί, και ότι να μην ενθουσιαζόμαστε υπερβολικά μαζί του, γιατί θα πρέπει ο ίδιος να παραμείνει συγκεντρωμένος», ανέφερε αρχικά ο έμπειρος Ιβοριανός μέσος και συνέχισε:

«Αυτό που θέλουμε να κάνουμε είναι να συνεχίσουμε την πορεία μας και στο τέλος της σεζόν μπορούμε να μιλήσουμε για εκείνον. Χρειάζεται να επικεντρωθούμε στα πολύ σημαντικά παιχνίδια που ακολουθουν και πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι για αυτά».

Επιπλέον, παρά τους 10 βαθμούς που χωρίζουν τους «πολίτες» από την πρωτοπόρο Τσέλσι, ο 33χρονος χαφ δεν θεωρεί τη χρονιά «χαμένη», καθώς είπε:

«Είμαστε 10 πόντους πίσω από την Τσέλσι και θεωρώ ότι θα είναι δύσκολο να την «πιάσουμε». Η Πρέμιερ Λιγκ είναι ένα πολύ ζόρικο πρωτάθλημα και αυτό που είμαστε υποχρεωμένοι να κάνουμε είναι απλώς, να είμαστε συγκεντρωμένοι. Αν εξακολουθήσουμε να κερδίζουμε, νομίζω πως θα μιλάμε για ένα συναρπαστικό φινάλε στη σεζόν! Εξάλλου, με την ποιότητα των παικτών που διαθέτουμε, δεν έχουμε παρά να συνεχίσουμε τις καλές εμφανίσεις».