Πέντε συλλήψεις στο Σουίντον-Όξφορντ

Την σύλληψη πέντε οπαδών για παραπτώματα εντός του «Country Ground», στο πλαίσιο του ντέρμπι της Σουίντον με την Όξφορντ, επιβεβαίωσαν οι αστυνομικές δυνάμεις του Γουίλτσερ.



Πέντε συλλήψεις στο Σουίντον-Όξφορντ

Όπως επιβεβαίωσε ο Άντριαν Μπερτ, επικεφαλής του αστυνομικού τμήματος του Γουίλτσερ, πέντε φίλαθλοι συνελήφθησαν από τις αστυνομικές δυνάμεις που βρίσκονταν στο «Country Ground», εξαιτίας μικροεπεισοδίων που υπήρξαν ανάμεσα σε αυτούς και σε άνδρες των αστυνομικών δυνάμεων που βρίσκονταν στο γήπεδο, καθώς και για εισβολή στον αγωνιστικό χώρο κατά τη διάρκεια του αγώνα.

Παρόμοια περιστατικά βέβαια δεν αποτελούν έκπληξη όταν οι δυο ομάδες της νότιας Αγγλίας αντιμετωπίζουν η μια την άλλη, κάτι που ισχύει ενίοτε και για τους οπαδούς τους που... επιδίδονται σε μεταξύ τους επεισόδια και συμπλοκές.

Για την ιστορία, η φιλοξενούμενη Όξφορντ πανηγύρισε μια σπουδαία νίκη επί της μισητής της αντιπάλου με σκορ 1-2 και ανέβηκε στην 13η θέση της League One έχοντας 40 βαθμούς, τη στιγμή που η Σουίντον παρέμεινε – με 29 πόντους – στην 20η.