ΜακΛίς: «Δίκαιη πρόκριση»

Πλήρως ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών του και την πρόκριση της Μπέρμιγχαμ κόντρα στην Άστον Βίλα, στα ημιτελικά του Κάρλινγκ Καπ, είναι ο Άλεξ ΜακΛίς. Ο Σκωτσέζος τεχνικός δήλωσε περήφανος για τη νίκη-πρόκριση στο τοπικό ντέρμπι.



ΜακΛίς: «Δίκαιη πρόκριση»

«Το σπουδαίο είναι ότι προκριθήκαμε. Περάσαμε δίκαια. Είμαι πολύ περήφανος για τους παίκτες μου. Νομίζω ότι το αξίζαμε για την προσπάθεια που καταβάλλαμε και για το διάστημα που δεν έρχονταν τα αποτελέσματα που περιμέναμε», τόνισε ο ΜακΛις.

Στη συνέχεια όταν ρωτήθηκε αν φοβήθηκε για το αποτέλεσμα αφού το σκορ λίγο πριν τη λήξη του αγώνα ήταν κολλημένο στο 1-1 μέχρι να δώσει τη λύτρωση ο Ζίγκιτς στο τέλος: «Χτες μάλιστα κάλλιστα το σκορ αντί για 1-1 θα μπορούσε να είχε γίνει 2-0 και να τελειώναμε γρηγορότερα την υπόθεση πρόκριση».

Τέλος στάθηκε στην κλήρωση των ημιτελικών που τους έφερε απέναντι στη Γουέστ Χαμ καθώς και στον στόχο του τελικού:«Είναι σημαντικό που έχουμε τον δεύτερο αγώνα στην έδρα μας. Πρέπει όμως να σταθούμε πρώτα καλό στον εκτός έδρας αγώνα. Είναι φανταστικό που είμαστε στα ημιτελικά. Αφού φτάσαμε ως εδώ σκεφτόμαστε ότι πρέπει να το πάμε μέχρι το τέλος. Η Ίπσουιτς έδειξε σε όλους ότι τα πάντα είναι δυνατά. Για αυτό και εμείς πιστεύουμε στην επιτυχία».