Χότζον: «Δεν κρίνεται κανείς»

Ως ευκαιρία για να δείξουν την αξία τους και όχι ως τελικό τεστ για να κριθεί το μέλλον τους στην ομάδα, βλέπει ο Ρόι Χότζον τη συμμετοχή πολλών δεύτερων επιλογών στην ενδεκάδα της Λίβερπουλ στον αγώνα με τη Στεάουα Βουκουρεστίου.



Χότζον: «Δεν κρίνεται κανείς»

Οι απουσίες πολλών αστέρων της ομάδας λόγω τραυματισμών και λόγω επιλογής του Άγγλου τεχνικού για να τους ξεκουράσει, δίνουν φανέλα βασικού σε ποδοσφαιριστές όπως ο Μπάμπελ και ο Γιοβάνοβιτς.

Σε ερώτηση πάντως για την σημασία του αγώνα και αν κρίνεται το μέλλον τους στην ομάδα με την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου να πλησιάζει, ο τεχνικός των «κόκκινων» ήταν σαφής:

«Θα ζητούσα πολλά. Δεν θα ήταν δίκαιο. Δε νομίζω ότι είναι σωστό να κριθούν παίκτες που δεν έχουν παίξει πολλά παιχνίδια μαζί και είναι άπειροι σε τέτοιο επίπεδο. Δεν κρίνεται το μέλλον τους όμως έχουν την ευκαιρία να μου δείξουν κάποια πράγματα. Παράλληλα παίρνουν και εμπειρία από σημαντικούς ευρωπαϊκούς αγώνες. Δεν με έχουν απογοητεύσει στα παιχνίδια με την Ουτρέχτη και τη Νάπολι και δε νομίζω να το κάνουν ούτε τώρα».