Σίρερ: «Καμία βελτίωση o Στόουνς»

Πυρά κατά του Τζον Στόουνς εξαπέλυσε ο Άλαν Σίρερ, καθώς πιστεύει ότι μέχρι στιγμής ο στόπερ της Μάντσεστερ Σίτι είναι αρκετά κατώτερος των προσδοκιών.



Σίρερ: «Καμία βελτίωση o Στόουνς»

Ο παλαίμαχος επιθετικός, βρέθηκε στο πλατό του BBC το βράδυ της Κυριακής και μίλησε με τον Φιλ Νέβιλ σχετικά με την φετινή πορεία του Τζον Στόουνς. Ο πρώην παίκτης της Νιούκαστλ είχε μόνο αρνητικά σχόλια να κάνει για τον 22χρονο, πιστεύοντας πως με την απόδοσή του και τα επαναλαμβανόμενα λάθη του, δεν θα έπρεπε να βρίσκεται στην ενδεκάδα.

«Το χθεσινό ματς για τον Στόουνς ήταν εφιάλτης. Είναι ήδη 22 ετών, έχει παίξει σχεδόν σε 100 παιχνίδια στην Πρέμιερ Λιγκ και εξακολουθώ να ακούω από όλους ότι θα γίνει παίκτης τοπ επιπέδου. Εγώ όμως συνεχίζω να βλέπω έναν παίκτη που κάνει το ένα λάθος μετά το άλλο».

«Δεν ξέρω τι του συμβαίνει στη Μάντσεστερ Σίτι αλλά δεν έχει βελτιωθεί όσο θα περίμεναν οι περισσότεροι φέτος. Με τα λάθη που κάνει τόσο συχνά, σύντομα θα είναι εκτός ενδεκάδας», είπε ο Σίρερ στον «αέρα» του BBC, με τον Νέβιλ να εξακολουθεί να πιστεύει πως ο Στόουνς θα γίνει ένας παίκτης τοπ επιπέδου στο μέλλον.