Βενγκέρ: «Να έχουμε πίστη»

Πεπεισμένος ότι η Άρσεναλ θα μείνει μέχρι την τελευταία στιγμή εντός όλων των στόχων και θα βγει νικήτρια παρά τα σκαμπανεβάσματα που παρουσιάζει στην απόδοσή της είναι ο Αρσέν Βενγκέρ. Ο Αλσατός τεχνικός προτρέπει τους φιλάθλους της ομάδας να μείνουν αισιόδοξοι όπως αυτός.



Βενγκέρ: «Να έχουμε πίστη»

Οι «κανονιέρηδες» επικράτησαν εύκολα με 4-2 της Άστον Βίλα εκτός έδρας την περασμένη αγωνιστική και ξεπέρασαν το σοκ της εντός έδρας ήττα από την Τότεναμ με 3-2. Τα αποτελέσματα αυτά είναι φυσιολογικά κατά τον Βενγκέρ όταν μία ομάδα αγωνίζεται συνεχώς ανά τρεις ημέρες:

«Εδώ και δύο μήνες παίζουμε ανά τρεις ημέρες. Είναι λογικά να υπάρχουν σκαμπανεβάσματα στην απόδοση. Το κακό είναι ότι όλοι εστιάζουν στα άσχημα αποτελέσματα».

Στη συνέχεια πάντως δείχνει αισιόδοξος για επιτυχίες στο τέλος της σεζόν, αφού δεν χάνει την πίστη του στην ομάδα: «Εγώ είμαι πάντως ακόμη αισιόδοξος. Μπορεί να είμαστε απογοητευμένοι για κάποιες εμφανίσεις όμως δεν μπορώ ούτε προς στιγμή να αμφισβητήσω την ποιότητα των ποδοσφαιριστών μου. Έχουν τη σωστή νοοτροπία και δεν πρέπει να απογοητευόμαστε. Να έχουμε πίστη και στο τέλος του μαραθώνιου θα είμαστε όλοι εκεί νικητές».