Απόντες οι Κουτίνιο-Μάτιπ, «παίζεται» του Χέντερσον με Σάντερλαντ

Χωρίς τους Φελίπε Κουτίνιο και Ζοέλ Μάτιπ θα αγωνιστεί η Λίβερπουλ στην αυριανή εκτός έδρας αποστολή της με τη Σάντερλαντ (2/1, 17.00). Αμφίβολος και ο Τζόρνταν Χέντερσον, η συμμετοχή του οποίου ενδέχεται να κριθεί κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή.



Απόντες οι Κουτίνιο-Μάτιπ, «παίζεται» του Χέντερσον με Σάντερλαντ

Τόσο ο Βραζιλιάνος επιθετικός μέσος όσο και ο αμυντικός από το Καμερούν δεν θα δώσουν το παρών κόντρα στις «μαυρόγατες», για το πρώτο παιχνίδι των «κόκκινων» στην Πρέμιερ Λιγκ το 2017.

Στο απουσιολόγιο του Γιούργκεν Κλοπ ίσως προστεθεί και ο Τζόρνταν Χέντερσον, που τραυματίστηκε στο παιχνίδι με τη Μάντσεστερ Σίτι (1-0) στο «Άνφιλντ», αυτό ωστόσο θα φανεί με σιγουριά λίγες ώρες πριν τον αγώνα της Τρίτης.

Την… αγανάκτηση του για τις απουσίες της Λίβερπουλ έδειξε σε δηλώσεις του και ο ίδιος ο Γερμανός τεχνικός: «Αν δεν έχω άλλες επιλογές, τότε οι παίκτες που είναι καλά θα παίξουν. Έτσι πάει η κατάσταση. Δεν υπάρχουν δικαιολογίες για κανέναν. Πρέπει να το αποδεχθούμε και θα το αποδεχθούμε».