Απόπειρα αφύπνισης από τον Ρέινα

Τον προβληματισμό και την αγωνία για το μέλλον της Λίβερπουλ εξέφρασε ο Χοσέ Ρέινα . Ο τερματοφύλακας των «κόκκινων» υποστήριξε μεταξύ άλλων ότι η ομάδα του κινδυνεύει να μείνει εκτός της κορυφαίας τετράδας της Premier σε μια προσπάθεια να δώσει κίνητρο στους συμπαίκτες του εν όψει της δύσκολης συνέχειας.



Απόπειρα αφύπνισης από τον Ρέινα



«Πρέπει να τελειώσουμε τη σεζόν τερματίζοντας σε πολύ καλύτερη θέση από ότι βρισκόμαστε τώρα και να προσπαθήσουμε να φτιάξουμε κάτι καλό για την επόμενη προσπαθώντας να είμαστε ανταγωνιστικοί. Αν όχι, τότε θα είναι δύσκολο η ομάδα να κρατήσει σημαντικά ονόματα. Πρέπει να αποδώσουμε πολύ καλύτερα, αλλιώς πραγματικά θα είναι πολύ δύσκολο να τερματίσουμε στην πρώτη τετράδα. Δεν είμαστε τόσο δυνατοί όσο η Τσέλσι, η Μάντσεστερ Σίτι, η Άρσεναλ, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και η Τότεναμ».

Την Κυριακή η Λίβερπουλ δοκιμάζεται στο «Γουάιτ Χαρτ Λεϊν» και ο Ισπανός τερματοφύλακας γνωρίζει ότι δεν θα είναι εύκολο το παιχνίδι:

« Δεν αποδίδουμε καλό ποδόσφαιρο ειδικά όταν αγωνιζόμαστε μακριά από την έδρα μας, αλλά αν θέλουμε να βελτιώσουμε την θέση μας αυτό πρέπει να αλλάξει».

Στο τέλος των δηλώσεων του υποστήριξε τον, Ρόι Χότζον:

« Οι ιδέες είναι καλές αλλά το σύστημα εξαρτάται από τους ποδοσφαιριστές. Εμείς είμαστε που πρέπει να προσπαθήσουμε περισσότερο. Ο Μπενίτεθ ήταν πολύ αγαπητός στους οπαδούς, αλλά νομίζω ότι πλέον πρέπει να στηρίξουν απόλυτα τον Ρόι».