«Σουηδός Φέρντιναντ ο Λίντελοφ»

Με τον Ρίο Φέρντιναντ συνέκρινε το αγωνιστικό προφίλ του Βίκτορ Λίντελοφ ο βετεράνος άσος της ομάδας, Γέσπερ Μπλόμκβιστ.



«Σουηδός Φέρντιναντ ο Λίντελοφ»

Η παλιά δόξα του συλλόγου τόνισε πως ο νέος μεταγραφικός στόχος των «κόκκινων διαβόλων» πληροί όλες τις προϋποθέσεις για ένα επιτυχημένο πέρασμα από το «Ολντ Τράφορντ», συγκρίνοντας μάλιστα τα χαρακτηριστικά του με αυτά των Ρίο Φέρντιναντ αλλά και Ρόνι Γιόνσεν.

«Παρακολουθούσα την αναμέτρηση του Νοέμβρη ανάμεσα στη Σουηδία και τη Γαλλία και κάποια στιγμή είδα τον Μουρίνιο στην εξέδρα. Σκέφτηκα πως μόνο ο Λίντελοφ θα μπορούσε να τραβήξει την προσοχή του. Στη συνέχεια σκέφτηκα πως μια συνεργασία ανάμεσα στις δύο πλευρές θα ήταν τέλεια»

«Τον έχω δει να αγωνίζεται με την U21 της Εθνικής του, την αντρική ομάδα της Σουηδίας αλλά και σε αναμετρήσεις Τσάμπιονς Λιγκ με τη Μπενφίκα και νομίζω πως μπορεί να ανταπεξέλθει σε αυτό το επίπεδο. Είναι γρήγορος, δυνατός και έχει αυτοπεποίθηση με τη μπάλα στα πόδια. Νομίζω πως οι οπαδοί της Γιουνάιτεντ μπορούν να τον συγκρίνουν με τον Φέρντιναντ ή με τον Γιόνσεν»