Πρέμιερ Λιγκ – 17η αγωνιστική (preview)

Την... πολυτέλεια να αγωνίζεται πρώτη στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής της Πρέμιερ Λιγκ έχει η πρωτοπόρος Τσέλσι, η οποία δοκιμάζεται στην έδρα της Κρίσταλ Πάλας. Με την προηγούμενη αντίπαλο των «μπλε», Γουέστ Μπρομ, μάχεται η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.



Πρέμιερ Λιγκ – 17η αγωνιστική (preview)

Δεδομένα το ενδιαφέρον στα ματς του Σαββάτου για την 17η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ, πέφτει στο ματς που ανοίγει και την «αυλαία», αυτό ανάμεσα στην Κρίσταλ Πάλας και την Τσέλσι. Οι «μπλε» τρέχουν ένα νικηφόρο σερί 10 αγώνων όντας τουλάχιστον στο -6 από τους διώκτες τους. «Σκληρό καρύδι» οι «αετοί».

Στα παιχνίδια των 17:00, η Μίντλεσμπρο υποδέχεται τη Σουόνσι, σε ένα ματς που μπορεί να είναι καθοριστικό στη «μάχη» που δίνουν οι δύο ομάδες για την αποφυγή του υποβιβασμού.

Απορίας άξιο είναι το αν καταφέρει η Λέστερ να επιστρέψει στις νίκες στο ματς κόντρα στη Στόουκ, μετά την ήττα με 1-0 από την Μπόρνμουθ την περασμένη αγωνιστική. Καλή η παρουσία των «πότερς» εντός έδρας.

Έχοντας χάσει την «σπιρτάδα» του προηγούμενου μήνα, η Γουότφορντ καλείται να πάρει το «διπλό» στην έδρα της ουραγού Σάντερλαντ, η οποία τουλάχιστον στο «Στάδιο του Φωτός», παλεύει όσο μπορεί τα παιχνίδια της.

Αν δεν θέλει να θεωρείται μία από τις ομάδες που θα παλέψουν για την αποφυγή του υποβιβασμού, η Γουέστ Χαμ θα πρέπει να πάρει την εντός έδρας νίκη επί της Χαλ. Αμφότερες έχουν «σκαμπανεβάσματα», αναμένεται ενδιαφέρον ματς.

Εκτός έδρας δοκιμασία έχει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η οποία φιλοξενείται στο «σπίτι» της Γουέστ Μπρομ. Ούτε που θέλει να σκέφτεται κάτι άλλο πέρα από τη νίκη ο Ζοσέ Μουρίνιο, μόλις στους τέσσερις βαθμούς η διαφορά των δύο ομάδων.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 17ης αγωνιστικής:

Κρίσταλ Πάλας – Τσέλσι

Μίντλεσμπρο – Σουόνσι

Στόουκ – Λέστερ

Σάντερλαντ – Γουότφορντ

Γουέστ Χαμ – Χαλ

Γουέστ Μπρομ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

(18/12)

Μπόρνμουθ – Σαουθάμπτον

Μάντσεστερ Σίτι – Άρσεναλ

Τότεναμ – Μπέρνλι