Σμάιχελ: «Ιδανικός για Γιουνάιτεντ ο Παγέ»

Ως έναν παίκτη που θα ταιριάξει με τη φιλοσοφία και το αγωνιστικό στυλ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ χαρακτήρισε τον Ντιμίτρι Παγέ ο πρώην γκολκίπερ των «κόκκινων διαβόλων», Πίτερ Σμάιχελ.



Σμάιχελ: «Ιδανικός για Γιουνάιτεντ ο Παγέ»

«Είναι αναμφίβολα ένας παίκτης που ‘κολλάει’ στο στυλ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Πιστεύω πως ο Μουρίνιο πρέπει να αλλάξει λίγο τα πλάνα του για να ευχαριστήσει τους φιλάθλους, τον σύλλογο και την παράδοση του. Νομίζω πως δείχνει κάποια σημάδια προς αυτή την κατεύθυνση, πως οι παίκτες που έχει υπογράψει είναι διαφορετικής ποδοσφαιρικής φύσης.

 Ο Ζλάταν Ιμπραίμοβιτς είναι για παράδειγμα κάποιος που μάλλον δεν θα υπέγραφε με την Τσέλσι, αλλά είναι παίκτης για την Γιουνάιτεντ, το είδος παικτών που ο κόσμος θέλει να βλέπει. Μας επιβραβεύει με εξαιρετικές ικανότητες και φανταστικά γκολ. Όπως μπορεί φυσικά και ο Παγέ, αν δείξει το πρόσωπο που είχε στο περασμένο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα»σχολίασε ο Πίτερ Σμάιχελ στο «Soccer AM».

Προσφάτως αποκαλύφθηκε από τους Times πως ο Γάλλος μεσοεπιθετικός έχει ρήτρα αποδέσμευσης με τη Γουέστ Χαμ που κυμαίνεται στα 15 εκ. λίρες (σε περίπτωση υποβιβασμού της) και που κάνει επομένως τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να σκέφτεται ανεξαρτήτως της πορείας των «σφυριών» εν καιρώ την απόκτηση του.