Αλλαγή στην προεδρία της Λίβερπουλ

Ο Τομ Γουέρνερ, θα αντικαταστήσει τον Μάρτιν Μπρόουτον στη θέση του προέδρου των «κόκκινων» από τη 1 Δεκέμβρη, όπως ανακοινώθηκε από την επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου. Ο νέος πρόεδρος είναι και πρόεδρος της NESV, της ιδιοκτήτριας εταιρίας της ομάδας και δεξί χέρι του αφεντικού της Λίβερπουλ, Τζον Χένρι.



Αλλαγή στην προεδρία της Λίβερπουλ

Ο Μάρτιν Μπρόουτον είχε αναλάβει ουσιαστικά να προωθήσει την πώληση του συλλόγου ώστε να ελευθερωθεί από τα δεσμά των Τομ Χικς και Τζορτζ Τζιλέτ. Έφερε επιτυχημένα εις πέρας την αποστολή του και τώρα ήρθε η ώρα να αναλάβει επίσημα την προεδρία του συλλόγου η NESV.

Ο ιδιοκτήτης της Λίβερπουλ και της NESV, Τζον Χένρι, ευχαρίστησε τον απερχόμενο πρόεδρο για όσα προσέφερε και δήλωσε ενθουσιασμένος που ανέλαβε ο Γουέρνερ:

«Θέλω να απονείμω συγχαρητήρια στον Μάρτιν Μπρόουτον για την εκπληκτική δουλειά που έκανε στη Λίβερπουλ. Ανέλαβε σε μια δύσκολη περίοδο και πάντα δρούσε με στόχο το καλό του συλλόγου. Ήταν πολύ ευχάριστη η συνεργασία μας με τον Μάρτιν και του ευχόμαστε καλή συνέχεια με ότι και αν ασχοληθεί μελλοντικά. Είμαι πάντως ενθουσιασμένος που ο Τομ δέχτηκε να αναλάβει την προεδρία του συλλόγου».

Με τη σειρά του ο νέος πρόεδρος υποσχέθηκε σκληρή δουλειά και… τρόπαια:

«Είναι μεγάλη τιμή για μένα να παραλαμβάνω αυτή την μεγάλη ομάδα από τον Μάρτιν. Ο στόχος μας είναι να δουλέψουμε ακούραστα για τους οπαδούς μας και να δημιουργήσουμε τις καλύτερες συνθήκες για μια ομάδα πρωταθλήτρια που θα κατακτήσει τρόπαια».

Τέλος, ο Μπρόουτον καθησύχασε τους απανταχού φιλάθλους της ομάδας για την τυπική αλλαγή σκυτάλης και μίλησε για τις επιτυχίες που θα ακολουθήσουν:

«Είμαι χαρούμενος που η Λίβερπουλ βρίσκεται σε καλά χέρια. Όποιος νοιάζεται για την ομάδα να ξέρει ότι προμηνύεται ένα λαμπρό μέλλον σε στέρεες οικονομικά βάσεις. Εντυπωσιάστηκα από τον τρόπο που η NESV διοικεί τον σύλλογο. Θέλω τέλος να ευχαριστήσω τους οπαδούς της Λίβερπουλ για την κατανόησή τους και την συμπαράστασή τους, τους τελευταίους εφτά μήνες».