Πρέμιερ Λιγκ – 15η αγωνιστική (preview)

Τέσσερις αναμετρήσεις ολοκληρώνουν την 15η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ, με το παιχνίδι ανάμεσα στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και την Τότεναμ να ξεχωρίζει. Με τη Γουέστ Μπρομ κοντράρεται η πρωτοπόρος Τσέλσι.



Πρέμιερ Λιγκ – 15η αγωνιστική (preview)

Συνέχεια στην 15η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ δίνει στις 14:00 το μεσημέρι η αναμέτρηση μεταξύ της πρωτοπόρου στη βαθμολογία Τσέλσι και της Γουέστ Μπρομ. Μετά από νίκες σε σούπερ ματς κόντρα σε Τότεναμ και Μάντσεστερ Σίτι, οι «μπλε» δεν θέλουν να σκέφτονται το «στραβοπάτημα» απέναντι σε μία υποδεέστερη ομάδα, την ώρα που η Άρσεναλ «πάτησε» κορυφή μετά τη χθεσινή (10/12) της νίκη.

Στις 16:15 διεξάγεται ίσως το πιο ενδιαφέρον παιχνίδι της τρέχουσας αγωνιστικής, με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να φιλοξενεί στο «Ολντ Τράφορντ» την Τότεναμ. Κομβικό σημείο για τους «κόκκινους διαβόλους», αν θέλουν να μειώσουν τη διαφορά των έξι βαθμών από τα «σπιρούνια».

Την ίδια ώρα, η Σαουθάμπτον, μετά τη σημαντική νίκη επί της Έβερτον, θέλει να συνεχίσει θετικά, υποδεχόμενη στην έδρα της την Μίντλεσμπρο.

Δεν θέλει να απομακρυνθεί κι άλλο από την κορυφή η Λίβερπουλ, η οποία μετά το «κάζο» από την Μπόρνμουθ καλείται να επιστρέψει στις νίκες απέναντι στη Γουέστ Χαμ, ξεφεύγοντας από τη Μάντσεστερ Σίτι, που το Σάββατο δέχθηκε «τεσσάρα» από την Πρωταθλήτρια Αγγλίας, Λέστερ.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα και το πρόγραμμα της 14ης αγωνιστικής:

Γουότφορντ – Έβερτον 3-2

Άρσεναλ – Στόουκ 3-1

Μπέρνλι – Μπόρνμουθ 3-2

Χαλ – Κρίσταλ Πάλας 3-3

Σουόνσι – Σάντερλαντ 3-0

Λέστερ – Μάντσεστερ Σίτι 4-2

(11/12)

Τσέλσι – Γουέστ Μπρομ

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Τότεναμ

Σαουθάμπτον – Μίντλεσμπρο

Λίβερπουλ – Γουέστ Χαμ