Πρέμιερ Λιγκ – 14η αγωνιστική (preview)

Θα παραμείνει μόνο πρώτη στη βαθμολογία της Πρέμιερ Λιγκ η Τσέλσι ή θα αποκτήσει «συγκάτοικο» την Άρσεναλ; Θα... αντέξουν δεύτερη σερί ήττα οι Λίβερπουλ και Μάντσεστερ Σίτι; Όλες οι απαντήσεις μετά το τέλος της 14ης αγωνιστικής.



Πρέμιερ Λιγκ – 14η αγωνιστική (preview)

Για την 14η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ λοιπόν, η Έβερτον έχει εκτός έδρας δοκιμασία απέναντι στη Γουότφορντ, η οποία παραπαίει με τις τρεις ήττες στα πέντε τελευταία της παιχνίδια. Δεν βρίσκονται σε καλύτερη κατάσταση τα «ζαχαρωτά», με μόλις μία νίκη στις πέντε πιο πρόσφατες αναμετρήσεις.

Στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα της Πρέμιερ Λιγκ μπορεί να βρεθεί, έστω και προσωρινά η Άρσεναλ, αρκεί να καταφέρει να ξεπεράσει το εμπόδιο της Στόουκ στο «Έμιρεϊτς».

Στους τέσσερις βαθμούς βρίσκεται η διαφορά μεταξύ της Μπέρνλι και της Μπόρνμουθ, δύο ομάδων που από τις «μικρομεσαίες», προσπαθούν να παίξουν ποδόσφαιρο.

Κρίσιμο για την πορεία της Χαλ στην Πρέμιερ Λιγκ μπορεί να χαρακτηριστεί το ματς απέναντι στην Κρίσταλ Πάλας. Οι δύο ομάδες έχουν κοινό στόχο την παραμονή και οποιοδήποτε αποτέλεσμα, μπορεί να αποδειχθεί καθοριστικό στο τέλος της σεζόν.

Ανάλογη η κατάσταση και στο ματς μεταξύ της Σουόνσι και της Σάντερλαντ, που βρίσκονται στον «πάτο» της βαθμολογίας.

Στις 19:30, διεξάγεται ένα ενδιαφέρον παιχνίδι ανάμεσα στις δύο τελευταίες πρωταθλήτριες Αγγλίας, τις Λέστερ και Μάντσεστερ Σίτι.Χωρίς το «βάρος» του Τσάμπιονς Λιγκ (μέχρι να ξεκινήσουν τα ματς των «16») οι «αλεπούδες», μόνο για τη νίκη παίζουν οι «πολίτες» στη «μάχη» του τίτλου.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 14ης αγωνιστικής:

Γουότφορντ – Έβερτον

Άρσεναλ – Στόουκ

Μπέρνλι – Μπόρνμουθ

Χαλ – Κρίσταλ Πάλας

Σουόνσι – Σάντερλαντ

Λέστερ – Μάντσεστερ Σίτι

Τσέλσι – Γουέστ Μπρομ

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Τότεναμ

Σαουθάμπτον – Μίντλεσμπρο

Λίβερπουλ – Γουέστ Χαμ