Κάραγκερ: «Έτσι δεν πας για τίτλο»

Ο Βραζιλιάνος αμυντικός και ο Γερμανός πορτιέρο της Λίβερπουλ βρέθηκαν στο επίκεντρο της κριτικής του Τζέιμι Κάραγκερ, που τόνισε ότι με τον Λούκας για... τρίτη επιλογή στα στόπερ, αλλά και με τις μέχρι στιγμής εντυπώσεις που έχει αφήσει ο Κάριους, οι «κόκκινοι» δεν μπορούν να μιλούν για τίτλο...  



Κάραγκερ: «Έτσι δεν πας για τίτλο»

Αναλυτικά η τοποθέτηση του θρύλου του συλλόγου του Μέρσεϊσαϊντ στην εκπομπή Monday Night Footbal:

«Η Λίβερπουλ δείχνει ότι διακατέχεται από πανικό ανά διαστήματα ανάλογα με την εξέλιξη του ματς και αυτό είναι κάτι που μεγαλώνει... Ο τερματοφύλακας θα έπρεπε να έχει πολύ καλύτερη αντίδραση στο τέταρτο γκολ της Μπόρνμουθ, αλλά είναι κι αυτό αποτέλεσμα της αδυναμίας ορισμένων παικτών να πάρουν σωστές αποφάσεις και να φανούν ψύχραιμοι. Ο κόσμος μιλάει για τα προβλήματα στην άμυνα των “κόκκινων”.

Ίσως η επιλογή του Λούκας ως τρίτος για τα στόπερ να μην είναι αρκετή για να φτάσει η ομάδα στον τίτλο. Ασκήθηκε κριτική στον Κάριους, αλλά η αλήθεια είναι ότι αν η άμυνά σου δεν αποδίδει, τότε ο τερματοφύλακάς σου δοκιμάζεται. Το ότι δεν καλείται πολλές φορές να παρέμβει σε φάσεις, είναι αυτό που δείχνει ότι δεν έχει πρόβλημα η άμυνα».