Ο... Σκρουτζ των Χριστουγέννων βρίσκεται στην League Two!

Τον τίτλο του... μίζερου των Χριστουγέννων διεκδικεί ο κόουτς της Νοτς Κάουντι, Τζον Σέρινταν, που αποφάσισε να «κόψει» το εορταστικό πάρτι της ομάδας του, αφού αυτή έχει να πάρει τρίποντο μια... πενθήμερη αγωνιστικών.



Ο... Σκρουτζ των Χριστουγέννων βρίσκεται στην League Two!

Πέρα από τα όσα άκουσε στο αστείο κομμάτι της ιστορίας, ο Σέρινταν έχει κάθε δίκαιο να αισθάνεται «ριγμένος» από τους ποδοσφαιριστές του και την απόδοσή τους, με μόλις έναν βαθμό στις τελευταίες πέντε αγωνιστικές.

Από τις 22 Οκτωβρίου έχει να πανηγυρίσει τρίποντο η Νοτς Κάουντι, και έτσι αποφασίστηκε να παρθούν δραστικά μέτρα για να ξυπνήσουν οι ποδοσφαιριστές.

«Αυτές είναι αποφάσεις που πραγματικά δεν μου αρέσει να παίρνω, αλλά ευελπιστώ πως θα δουλέψει. Κάθε απόφασή μου δεν την βλέπω ως τιμωρία, σε καμία των περιπτώσεων, και δεν με ενδιαφέρει τι πιστεύουν οι παίκτες μου. Θεωρώ ότι αντιλαμβάνονται την θεωρία μου, συνεπώς περιμένω να ανταποκριθούν. Ξέρουν ότι πρέπει να διορθώσουμε καταστάσεις, οπότε δεν το βλέπω ως πρόβλημα. Ας ελπίσουμε να πάει όπως όλοι θέλουμε να πάει» είπε σχετικά ο Σέρινταν.