Πρέμιερ Λιγκ – 13η αγωνιστική (preview)

Με τις Μάντσεστερ Σίτι, Λίβερπουλ και Τσέλσι να έχουν κερδίσει, οι Άρσεναλ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν θέλουν σε καμία περίπτωση να «πετάξουν» βαθμούς στις αναμετρήσεις απέναντι σε Μπόρνμουθ και Γουέστ Χαμ αντίστοιχα.



Πρέμιερ Λιγκ – 13η αγωνιστική (preview)

Συνέχεια στην 13η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ λοιπόν δίνει το μεσημεριανό παιχνίδι ανάμεσα στη Γουότφορντ και τη Στόουκ. Στους πέντε βαθμούς η μεταξύ τους διαφορά, την ώρα που δεν υπάρχει ξεκάθαρο φαβορί.

Ένα τέλος στο σερί των τριών ισοπαλιών θέλει να βάλει η Άρσεναλ, η οποία υποδέχεται στο «Έμιρεϊτς» την διόλου ευκαταφρόνητη Μπόρνμουθ, η οποία μετά την ισοπαλία με την Τότεναμ, δείχνει σημάδια ανάκαμψης.

Ποιο δύσκολο απ' ότι δείχνει στην πραγματικότητα είναι το ματς της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κόντρα στη Γουέστ Χαμ. Να εκμεταλλευτούν το μομέντουμ που βρίσκονται θέλουν οι «κόκκινοι διάβολοι». Στα «σχοινιά» ο Σλάβεν Μπίλιτς για τα «σφυριά».

Με μεγάλο ενδιαφέρον αναμένεται η αναμέτρηση μεταξύ της Σαουθάμπτον και της Έβερτον. Αμφότερες είναι από τις… αξιοπρεπής ομάδες του πρωταθλήματος και αναμφίβολα αναμένεται ένα σπουδαίο ματς. Ο άσος των «Αγίων» στο 1,95.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 13ης αγωνιστικής:

(26/11)

Μπέρνλι – Μάντσεστερ Σίτι 1-2

Χαλ – Γουέστ Μπρομ 1-1

Λέστερ – Μίντλεσμπρο 2-2

Λίβερπουλ – Σάντερλαντ 2-0

Σουόνσι – Κρίσταλ Πάλας 5-4

Τσέλσι – Τότεναμ 2-1

(27/11)

Γουότφορντ – Στόουκ

Άρσεναλ – Μπόρνμουθ

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Γουέστ Χαμ

Σαουθάμπτον – Έβερτον