Πρέμιερ Λιγκ – 13η αγωνιστική (preview)

Το λονδρέζικο ντέρμπι μεταξύ της Τσέλσι και της Τότεναμ είναι αυτό που ξεχωρίζει στο πρόγραμμα της 13ης αγωνιστικής της Πρέμιερ Λιγκ, με τους υπόλοιπους αγώνες της ημέρας να έχουν το δικό τους ξεχωριστό ενδιαφέρον.



Πρέμιερ Λιγκ – 13η αγωνιστική (preview)

Έξι ματς περιέχει η πρώτη μέρα της 13ης αγωνιστικής της Πρέμιερ Λιγκ. Φαινομενικά «στα μέτρα της» είναι η εκτός έδρας αναμέτρηση κόντρα στη Μπέρνλι για τη Μάντσεστερ Σίτι.

Ανάλογη συνέχεια με αυτή που έχει στο Τσάμπιονς Λιγκ, όπου παραμένει αήττητη, έχοντας ήδη προκριθεί στην επόμενη φάση, θέλει να έχει η Λέστερ, η οποία φιλοξενεί στο «Κινγκ Πάουερ» την Μίντλεσμπρο.

Εύκολο έργο μοιάζει να έχει η Λίβερπουλ, αν φυσικά παρουσιαστεί σοβαρή στο εντός έδρας ματς απέναντι στη Σάντερλαντ.

Πιο αμφίρροπος ο αγώνες μεταξύ της Σουόνσι και της Κρίσταλ Πάλας. Σε τραγική κατάσταση οι «αετοί», μετρούν ένα αρνητικό σερί πέντε αγώνων, το οποίο και θα ήθελαν να διακόψουν.

Ακόμα και στην 6η θέση του βαθμολογικού πίνακα μπορεί να βρεθεί η Γουέστ Μπρομ, μόνο στην περίπτωση φυσικά που εκτός από τα άλλα αποτελέσματα, καταφέρει και η ίδια να περάσει νικηφόρα από την έδρα της Χαλ.

Το λονδρέζικο ντέρμπι μεταξύ της Τσέλσι και της Τότεναμ είναι φυσικά αυτό που ξεχωρίζει στο «Νησί», με τους «μπλε» να εντυπωσιάζουν σαν σύνολο και δικαίως να βρίσκονται στην κορυφή της βαθμολογίας. Απαντήσεις θέλουν να δώσουν τα σπιρούνια που παρουσιάζονται ασταθή.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 13ης αγωνιστικής:

Μπέρνλι – Μάντσεστερ Σίτι

Χαλ – Γουέστ Μπρομ

Λέστερ – Μίντλεσμπρο

Λίβερπουλ – Σάντερλαντ

Σουόνσι – Κρίσταλ Πάλας

Τσέλσι – Τότεναμ

Γουότφορντ – Στόουκ

Άρσεναλ – Μπόρνμουθ

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Γουέστ Χαμ

Σαουθάμπτον – Έβερτον