Τζόουνς: «Σαν να χάσαμε 6-0...»
Απόλυτα κατανοητός έγινε ο Φιλ Τζόουνς όσον αφορά το συναίσθημα που άφησε σ' εκείνον και προφανώς στους συμπαίκτες του στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ο τρόπος και ο χρόνος που η Άρσεναλ πήρε τον βαθμό της ισοπαλίας (1-1) στο Ολντ Τράφορντ.

Ο Ολιβιέ Ζιρού, στην πρώτη τελική προσπάθεια των Λονδρέζων στο στόχο, στο ντέρμπι του περασμένου Σαββάτου, ισοφάρισε στο τελικό 1-1 και οι «κανονιέρηδες» έφυγαν από το Μάντσεστερ με τον ένα βαθμό, κάνοντας τον Φιλ Τζόουνς να δηλώσει:
«Έγινε με τρόπο που σε αφήνει να αισθάνεσαι ότι σε συνέτριψε ο αντίπαλος με σκορ 6-0. Δεν υπάρχει, όμως, λόγος να προκαλούμε πανικό... Αν είχαμε πάρει τη νίκη θα ήμασταν τρεις βαθμούς πίσω από την Άρσεναλ. Δεν τα καταφέραμε αλλά συνεχίζουμε. Παίζουμε καλά, κάνουμε ευκαιρίες, όμως δεν έχουμε όση τύχη θα θέλαμε στις φάσεις που κάνουμε. Αυτό ευελπιστούμε ν' αλλάξει».