Κλοπ: «Δεν με νοιάζει τι σκέφτονται οι αντίπαλοι…»
Δεν τον απασχολεί η άποψη των άλλων! Ο Γιούργκεν Κλοπ εστιάζει στη δουλειά του και στην προσπάθεια διατήρησης της Λίβερπουλ στις πρώτες θέσεις, αδιαφορώντας πλήρως για τη γνώμη των αντιπάλων του!

Ποτέ δεν τον ένοιαζαν τι θα πουν οι άλλοι! Για αυτό, άλλωστε, δεν είχε να δώσει απάντηση στην ερώτηση που του έγινε για το εάν η έως τώρα πορεία της Λίβερπουλ αποτελεί απάντηση στους επικριτές της!
Ο Γερμανός τεχνικός δεν ασχολήθηκε ποτέ με τη γνώμη των άλλων, ούτε θα το κάνει τώρα…
«Είμαι σίγουρος ότι από τις αρχές της σεζόν οι αντίπαλοί μας είχαν καταλάβει ότι δεν ήμασταν… η χειρότερη ομάδα της Πρέμιερ Λιγκ. Δεν έχω ιδέα τι σκέφτονται τώρα και δεν νοιάζει. Εμείς προσπαθούμε να κάνουμε τη δουλειά μας. Αυτό κάνουμε έως τώρα και αυτό θα πρέπει να κάνουμε και τις επόμενες εβδομάδες, οι οποίες είναι πολύ απαιτητικές», τόνισε αρχικά ο Γερμανός τεχνικός και συνέχισε:
«Δεν πρέπει να μας απασχολεί τι κάνουν οι άλλοι, αλλά μόνο ο εαυτός μας. Αυτά που κάνουμε τον Δεκέμβριο, Ιανουάριο και Φεβρουάριο θα αποτελέσουν βάση για το τι θα πρέπει να περιμένουμε έως το τέλος της περιόδου. Ακόμη δεν έχει τελειώσει τίποτα».
Επόμενος αντίπαλος των «κόκκινων» η επικίνδυνη Σαουθάμπτον, με τον Κλοπ να δίνει το σύνθημα: «Ας προσπαθήσουμε για το καλύτερο, ας προσπαθήσουμε να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο και να κάνουμε πράξη όσα είπαμε κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας.
Δεν σκέφτομαι το μομέντουμ και αν το επηρέασε η διακοπή. Την κατάσταση αυτή την έζησαν, άλλωστε, όλες οι ομάδες όχι μόνο εμείς».