Υπέρβαση... καθήκοντος από Σέργουντ!

Ο διευθυντής ποδοσφαίρου της Σουίντον, Τιμ Σέργουντ, μην αντέχοντας να βλέπει την ομάδα του να ηττάται από την Ίστλεϊ για τον πρώτο γύρο του Κυπέλλου Αγγλίας, μετακινήθηκε κατά τη διάρκεια του αγώνα από τις κερκίδες του «Κάουντι Γκράουντ» και... εγκαταστάθηκε στον πάγκο των γηπεδούχων, προκειμένου να αναλάβει και χρέη... προπονητή!



Υπέρβαση... καθήκοντος από Σέργουντ!

Φαίνεται πως παρατηρώντας χθες (15/11) τους «ρόμπινς» να βρίσκονται κοντά στον εντός έδρας αποκλεισμό από μία ομάδα πέμπτης κατηγορίας της χώρας (National League), δύο βαθμίδες δηλαδή, παρακάτω από τη Σουίντον που αγωνίζεται στην τρίτη (League One), ξύπνησαν στον 47χρονο τεχνικό... μνήμες από το πρόσφατο παρελθόν του στην Άστον Βίλα, της οποίας διετέλεσε τεχνικός από το Φεβρουάριο έως τον Οκτώβριο του 2015, όταν ακόμη οι «χωριάτες» αγωνίζονταν στην Πρέμιερ Λιγκ.

Μπορεί η Σουίντον Τάουν να διαθέτει ήδη προπονητή, τον Λουκ Γουίλιαμς, ωστόσο, το γρήγορο τέρμα (στο 16’) που δέχθηκε το σύνολο του 35χρονου κόουτς, «αφύπνησε» τον Σέργουντ, ο οποίος, πάντως, δεν κατόρθωσε να γλυτώσει το... μοιραίο, καθώς η Ίστλεϊ επικράτησε με 3-1 σκορ και πανηγύρισε την πρόκριση στο δεύτερο γύρο του θεσμού.

Αυτό ήταν μόλις το δεύτερο παιχνίδι του Σέργουντ, ως διευθυντή ποδοσφαίρου στο σύλλογο της «League One», με το πρώτο να αποτελεί η εντός έδρας νίκη απέναντι στην Τσάρλτον (3-0) το περασμένο Σάββατο (12/11).

Παρ’ όλα αυτά, φαίνεται πως έχει φροντίσει ήδη από νωρίς να... αφήσει το στίγμα του στο κλαμπ!

Ο Τιμ Σέργουντ (δεξιά στην εικόνα) παίρνει αρχικά θέση στον πάγκο της Σουίντον...

... για να... αυτοαναγορευθεί λίγο αργότερα πρώτος προπονητής και να σηκωθεί δίνοντας οδηγίες!