Επιστροφή στη δράση για Μπατ

Να φορέσει και πάλι ποδοσφαιρικά παπούτσια και να γυρίσει στους αγωνιστικούς χώρους φαίνεται ότι έπεισε τον Νίκι Μπατ η South China FC, σύμφωνα με τη «Guardian. Ο Άγγλος μέσος είχε αποσυρθεί στο τέλος της περασμένης σεζόν, όμως η προοπτική της ομάδας από τον Χονγκ Κονγκ δεν τον άφησε ασυγκίνητο.



Επιστροφή στη δράση για Μπατ

«Ήθελα λίγο χρόνο μέχρι να αποφασίσω ποιο θα είναι το επόμενό μου βήμα στο ποδόσφαιρο. Ωστόσο, σωματικά νιώθω μια χαρά και όταν ήρθε η προσφορά της SouthChinaFC, μπορώ να πω ότι έμεινα έκπληκτος. Η ανάπτυξη του ασιατικού ποδοσφαίρου από το 2002 και μετά ήταν ραγδαία και αυτό φαίνεται από τη συμμετοχή των Ασιατών ποδοσφαιριστών στην Πρέμιερ Λιγκ. Ανυπομονώ για την καινούρια πρόκληση στη καριέρα μου», δήλωσε ο 35χρονος πρώην παίκτης των Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Νιούκαστλ.

Ο πρόεδρος της ομάδας από το Χονγκ Κονγκ, Στίβεν Λο, πιστεύει πως η απόκτηση του Νίκι Μπατ θα βοηθήσει το σύλλογο να κατακτήσει το AFC Cup, δηλαδή, το αντίστοιχο Europa League της Ασίας: «Όλοι είμαστε ενθουσιασμένοι με τον ερχομό του Νίκι, κυρίως για τη γνώση και την εμπειρία που θα δώσει στην ομάδα. Θέλω πολύ να μιλήσω με τον Νίκι για τη συμμετοχή του στην ομάδα ως το τέλος της χρονιάς, αλλά και στο AFCCupπου είναι ο βασικός μας στόχος».