Νασρί-Γκαλάς όπως… Μπριτζ-Τέρι

Συνήθεια φαίνεται ότι έχουν γίνει οι παρεξηγήσεις μεταξύ παικτών στα αγγλικά γήπεδα. Συνήθεια όμως έχει γίνει και ο τρόπος επίλυσης της κόντρας. Ο παρεξηγημένος βγάζει όλη την αυστηρότητά του... στον εμβρόντητο αντίπαλο δίνοντας το χέρι σε όλους τους άλλους εκτός από αυτόν. Έτσι για να μάθει!



Νασρί-Γκαλάς όπως… Μπριτζ-Τέρι

Ο Γουέιν Μπριτζ είχε κάνει πρόσφατα την αρχή κρατώντας τις χαιρετούρες για όλους τους αντιπάλους του εκτός από τον Τζον Τέρι. Η παρεξήγηση εκεί ήταν επί προσωπικού με μία κόντρα για γυναίκα.

Τώρα σειρά πήραν οι Σαμίρ Νασρί και Γουίλιαμ Γκαλάς, με τον πρώτο να «κρατά μούτρα» στον δεύτερο. Οι δύο ποδοσφαιριστές είχαν παρεξηγηθεί από την εθνική Γαλλίας, με τον παίκτης της Άρσεναλ να τονίζει ότι δεν είναι ο μόνος που έχει πρόβλημα με τον αμυντικό της Τότεναμ. Ο Γκαλάς στην αυτοβιογραφία του μίλησε υποτιμητικά για τη φουρνιά του Νασρί στους «τρικολόρ», τονίζοντας ότι δεν δείχνουν τον απαιτούμενο σεβασμό στην ομάδα και στους παλιούς και η κόντρα άναψε.

Τελευταίο επεισόδιο στον αγώνα του Σαββάτου ανάμεσα σε Άρσεναλ και Τότεναμ, ήταν η απόφαση του Νασρί να κάνει αυτό που συνηθίζουν στο Νησί. Κατά τον χαιρετισμό τον παικτών πριν τη σέντρα του αγώνα, ο Νασρί δεν έδωσε ποτέ το χέρι στον Γκαλάς με τον τελευταίο να δηλώνει:

«Ναι με αγνόησε, όμως είναι ακόμη μικρός και πρέπει να τον καταλάβουμε. Ντροπή του πάντως να έχει αυτή την αντίδραση. Είναι μία άσχημη συμπεριφορά».

Δείτε το χαρακτηριστικό βίντεο την ώρα που ο Νασρί τυχαίνει να βλέπει… αλλού: