Ξανά στην κορυφή μετά το... γλίστρημα η Λίβερπουλ

Στην κορυφή της βαθμολογίας της Πρέμιερ Λιγκ βρίσκεται από το απόγευμα της Κυριακής η Λίβερπουλ, που περίμενε υπομονετικά 2.5 ολόκληρα χρόνια για να απολαύσει τη μοναξιά της. Συγκεκριμένα, τελευταία αγωνιστική που ήταν μόνη πρώτη ήταν η 38η της σεζόν 2013-14, όταν ο Στίβεν Τζέραρντ γλίστρησε απέναντι στην Τσέλσι και στέρησε στην ομάδα του το πρωτάθλημα.



Ξανά στην κορυφή μετά το... γλίστρημα η Λίβερπουλ

Η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ συνέτριψε την Γουότφορντ στο «Άνφιλντ» με σκορ 6-1 και σε συνδυασμό με τα αποτελέσματα στο ντέρμπι του Λονδίνου ανάμεσα σε Άρσεναλ και Τότεναμ αλλά και τη νέα γκέλα της Μάντσεστερ Σίτι (κόντρα στην Μίντλεσμπρο), πάει στο διάλειμμα κοιτώντας αφ' υψηλού.

Την σεζόν 2013/14, τελευταία της όπως προαναφέρθηκε που έζησε ανάλογες ημέρες, κατά την 11η αγωνιστική ήταν δεύτερη πίσω μόνο από την Άρσεναλ (25-23 βαθμοί).