Παίζει ο Άλεξ
Όπως ανακοίνωσε ο Κάρλο Αντσελότι, ο Άλεξ θα ξεκινήσει βασικός απέναντι στην Μπέρμιγχαμ αφού ο παίκτης, η τεχνική ηγεσία και το ιατρικό επιτελείο της Τσέλσι πήραν από κοινού την απόφαση να αναβάλλει την επέμβαση στο γόνατο.


Το «βάθος» του ρόστερ μίας ομάδας, δεν υπάρχει μόνο για να δίνει λύσεις, αλλά και για να υπενθυμίζει στους βασικούς, πως η θέση τους στην ενδεκάδα δεν είναι δεδομένη. Για τον λόγο αυτό, η Άστον Βίλα θέλει να αποκτήσει τον Άαρον Γουάν – Μπισάκα της Γουέστ Χαμ, ώστε να προσθέσει ανταγωνισμό στον Μάτι Κας.
Το τουρκικό πρωτάθλημα φαίνεται να έχει ανέβει επίπεδο και αυτό το αποδεικνύουν οι μεταγραφές που έχουν πραγματοποιηθεί. Ο «πανζουρλισμός» που συνέβη για τη παρουσίαση του Μοχάμεντ Σαλάχ, μάλλον, δεν ήταν αρκετός για την Τράμπζονσπορ και φέρεται να έχει συμφωνήσει με έναν πρώην συμπαίκτη του Αιγύπτιου στη Λίβερπουλ, τον Ντάργουιν Νούνιες.
Η Άρσεναλ εκτός από το «χτίσιμο» της πρώτης ομάδας της, έχει δώσει ιδιαίτερη βάση και στις ακαδημίες. Αυτό φάνηκε από την τελευταία της μεταγραφική κίνηση. Πήρε παίκτη από τη Λίβερπουλ, ο οποίος είναι μόλις 16 ετών. Παίζει σέντερ φορ και οι «κανονιέρηδες» είδαν… κάτι σε αυτόν και τον «έκλεισαν» με το βλέμμα στο μέλλον!
Υπάρχει καθημερινός «ντόρος» για τις μεταγραφές που χρειάζεται η Άρσεναλ να κάνει ή μάλλον, αυτές που θέλουν οι φίλοι της να κάνει. Μετά από σχεδόν επτά χρόνια θητείας στον πάγκο των «κανονιέρηδων», ο Μικέλ Αρτέτα γνωρίζει καλύτερα από τον καθένα πως μπορεί να ενισχυθεί η ομάδα του και έκανε ξεκάθαρο πως υπάρχουν πολύ λίγοι παίκτες που μπορούν να την ανεβάσουν επίπεδο.