Μπάρι: «Ο Μπάρκλεϊ χρειάζεται στήριξη»

Στην αποκάλυψη πως έχει ξεκινήσει... διδασκαλία στον Ρος Μπάρκλεϊ ώστε να βρει ξανά τη φόρμα του, προέβη ο Γκάρεθ Μπάρι.



Μπάρι: «Ο Μπάρκλεϊ χρειάζεται στήριξη»

Ο 22χρονος μέσοεπιθετικός της Έβερτον δεν έχει αρχίσει ιδανικά τη νέα σεζόν υπό τις οδηγίες του Ρόναλντ Κούμαν, μετρώντας ελάχιστες συμμετοχές στην αρχική ενδεκάδα. Παρόλα αυτά, ο Γκάρεθ Μπάρι συνιστά υπομονή.

Ο αρχηγός των «ζαχαρωτών» αναφέρει πως ο Μπάρκλεϊ αυτή τη στιγμή χρειάζεται στήριξη ώστε να μην το βάλει κάτω και να συνεχίσει να δουλεύει, παρά το γεγονός πως έμεινε εκτός αποστολής τόσο από την εθνική ομάδα, όσο και από τον Ρόναλντ Κούμαν στον αγώνα κόντρα στην Μάντσεστερ Σίτι.

«Τα πήγαινε πολύ καλά για δύο χρόνια με τον Ρομπέρτο Μαρτίνεθ και ήταν το σημείο αναφοράς στην ομάδα. Αλλά το γεγονός ότι έμεινε εκτός της εθνικής Αγγλίας και εκτός δεκαοκτάδας της Έβερτον για πρώτη φορά, είναι η στιγμή που πρέπει να μιλήσεις μαζί του και να τον βοηθήσεις να συνεχίσει. Όταν τα πράγματα πάνε καλά είναι πιο εύκολο να συνεχίσεις, οπότε o Ρος χρειαζόταν στήριξη από τους πιο έμπειρους παίκτες της ομάδας για να κρατήσει το κεφάλι ψηλά και να συνεχίσει να δουλεύει», δήλωσε ο Μπάρι στο Sky Sports.