Με Στέινσον, Μουάμπα η Μπόλτον

Ενισχύεται η Μπόλτον ενόψει του Σαββατιάτικου αγώνα με την Νιούκαστλ σο Ρίμποκ για την 14η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ. Ο Γκρέταρ Στέινσον επιστρέφει από τιμωρία και μπαίνει 11αδα, ενώ ο Φαμπρίς Μουάμπα ξεπέρασε τις ενοχλήσεις στους προσαγωγούς και είναι στη διάθεση του Όουεν Κόιλ.



Με Στέινσον, Μουάμπα η Μπόλτον

Ευχάριστα ήτα τα νέα από το ιατρικό τιμ της Μπόλτον λίγες ώρες πριν την δύσκολη αναμέτρηση με την Νιούκαστλ. Ο τραυματισμός του Μουάμπα με την εθνική ελπίδων της Αγγλίας δεν αποδείχθηκε σοβαρός και έτσι ο πολύτιμος αμυντικός μέσος της ομάδας όπως όλα δείχνουν θα βρεθεί στο αρχικό σχήμα.

Μαζί του και ο μπακ, Γκρέταρ Στέινσον, ο οποίος έχασε το παιχνίδι της προηγούμενης αγωνιστικής στο Μολινό με τη Γουλβς λόγω τιμωρίας.