Πρέμιερ Λιγκ – 10η αγωνιστική (preview)

Πλούσιο παρουσιάζεται το πρόγραμμα του Σαββάτου για την 10η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ, με παιχνίδια για κάθε γούστο. Θεωρητικά... εύκολες δοκιμασίες για της ομάδες του Μάντσεστερ, ματς-«παγίδα» για τη Λίβερπουλ.



Πρέμιερ Λιγκ – 10η αγωνιστική (preview)

Την «αυλαία» της 10ης αγωνιστικής της Πρέμιερ Λιγκ ανοίγει η Άρσεναλ, η οποία δοκιμάζεται στο «Στάδιο του Φωτός» απέναντι στη Σάντερλαντ, σε μία προσπάθεια να διατηρηθεί στην κορυφή της βαθμολογίας.

Η επιστροφή στις νίκες για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο πρωτάθλημα μπορεί να γίνει μέσω της εντός έδρας αναμέτρησης που έχει απέναντι στη Μπέρνλι.

Αρκετά αμφίρροπο μοιάζει το παιχνίδι μεταξύ της Μίντλεσμπρο και της Μπόρνμουθ, με τις δύο ομάδες να ψάχνουν ακόμα τα «πατήματά» τους.

Το «comeback» στις νίκες θα ήθελε να κάνει και η Τότεναμ, η οποία βέβαια έχει δύσκολη αποστολή, καλούμενη να ξεπεράσει το εμπόδιο της Πρωταθλήτριας Αγγλίας, Λέστερ, εντός έδρας.

Στο 1,65 προσφέρεται ο άσος της Γουότφορντ απέναντι στη Χαλ. Στην έδρα της Γουέστ Μπρομ δοκιμάζεται η Μάντσεστερ Σίτι, η οποία μετά την ήττα από τη συμπολίτισσα Γιουνάιτεντ στο Λιγκ Καπ, επιθυμεί την άμεση ανάκαμψή της.

Για να παραμείνει δεδομένα πρώτη στον βαθμολογικό πίνακα, η Λίβερπουλ καλείται να φύγει με το «διπλό» από την έδρα της Κρίσταλ Πάλας.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 10ης αγωνιστικής:

Σάντερλαντ – Άρσεναλ

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Μπέρνλι

Μίντλεσμπρο – Μπόρνμουθ

Τότεναμ – Λέστερ

Γουότφορντ – Χαλ

Γουέστ Μπρομ – Μάντσεστερ Σίτι

Κρίσταλ Πάλας – Λίβερπουλ