Απίστευτη γκάφα από Βενγκέρ! (video)

Σε γκάφα ολκής υπέπεσε ο Αρσέν Βενγκέρ, συγχαίροντας τον Μεσούτ Εζίλ για την υποψηφιότητά του για τη Χρυσή Μπάλα, χωρίς αυτός να βρίσκεται καν στη λίστα!

Advertisement
Απίστευτη γκάφα από Βενγκέρ! (video)

Είναι γνωστό πως στον Αρσέν Βενγκέρ δεν είναι υποστηρικτής των ατομικών βραβείων στο ποδόσφαιρο, καθώς αποσπούν τους παίκτες από τη δουλειά τους, η οποία είναι η συγκέντρωση στην ομαδική προσπάθεια.

Στη συγκεκριμένη περίπτωση όμως, ο προπονητής της Άρσεναλ δεν είχε ενημερωθεί πως στη λίστα των 30 υποψηφίων για τη Χρυσή Μπάλα δεν βρίσκεται κανένας παίκτης των «κανονιέρηδων». Παρόλα αυτά, έσπευσε να δώσει συγχαρητήρια στον Μεσούτ Εζίλ, στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του αυριανού (29/10) αγώνα απέναντι στη Σάντερλαντ.

«Υπάρχει μεγάλη ικανοποίηση για τον Εζίλ και για εμάς, αλλά είμαι εναντίον όλου αυτού γιατί μπαίνει στο μυαλό των παικτών. Έχουμε δει πολλούς παίκτες να έχουν εμμονή με τη Χρυσή Μπάλα και όχι με την απόδοση της ομάδας. Το ποδόσφαιρο είναι συλλογικό άθλημα και ζούμε σε ένα κόσμο που όλα έχουν εξατομικευτεί. Πρέπει να σεβαστούμε ότι στο ποδόσφαιρο πρώτα από όλα είναι η ομαδική προσπάθεια», δήλωσε ο Αλσατός στη συνέντευξη Τύπου.

Δείτε την απάντηση του Βενγκέρ στους δημοσιογράφους στο παρακάτω βίντεο (στο 8:50):