Να πάρει αυτό που δικαιούται

Με την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου Αγγλίας, η Πόρτσμουθ δικαιούται και μια θέση στο Γιουρόπα Λιγκ της επόμενης σεζόν, χωρίς όμως η συμμετοχή της να είναι σίγουρη, λόγω των οικονομικών δυσχερειών.



Να πάρει αυτό που δικαιούται

Οι «πομπέι» άφησαν πίσω τα όποια προβλήματα την ταλαιπωρούν τη φετινή σεζόν και απέκλεισαν την Τότεναμ στον ημιτελικό του Κυπέλλου Αγγλίας στο «Γουέμπλεϊ» με σκορ 2-0. Αυτή η νίκη – πρόκριση στον τελικό της διοργάνωσης, όπου θα αντιμετωπίσει την Τσέλσι, την οδηγεί στην έξοδο στην Ευρώπη για την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Το γεγονός όμως ότι βρίσκεται σε καθεστώς αναγκαστικής οικονομικής διαχείρισης και ταλαιπωρείται από συνεχή προβλήματα, έχουν κάνει την Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της χώρας να μην έχει δώσει την άδεια για να αγωνιστεί στα ευρωπαϊκά σαλόνια η ομάδα του Άβραμ Γκράντ.

Με δεδομένη την παρουσία της άλλης φιναλίστ, Τσέλσι, στο Τσάμπιονς Λιγκ της επόμενης περιόδου, ο διαχειριστής της Πόρτσμουθ, Άντριου Ανδρονίκου, θα κάνει την ύστατη προσπάθεια για να διεκδικήσει η ομάδα τη θέση που δικαιούται για το Γιουρόπα Λιγκ, με επιστολή στην Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της χώρας.