«Ο ‘Ίμπρα’ δεν είναι τόσο καλός όσο παλιότερα»

Τις αμφιβολίες του για τον αν ο Ζλάταν Ιμπραίμοβιτς αποτελεί πλέον τον παίκτη που έδειχνε στο χορτάρι πριν από μερικά χρόνια, αλλά και το αν ταιριάζει γενικά στο στυλ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, εξέφρασε ο Ρόμπι Φάουλερ.



«Ο ‘Ίμπρα’ δεν είναι τόσο καλός όσο παλιότερα»

Παρά το δυναμικό, ενθουσιώδες ξεκίνημα στην Πρέμιερ Λιγκ, ο Σουηδός άσος τις τελευταίες αγωνιστικές έχει ... σιγήσει από άποψη σκοραρίσματος, γεγονός που επεσήμανε και ο πρώην άσος της Λίβερπουλ και συνέδεσε με την «φθορά» που επηρεάζει τον παίκτη με την πάροδο του χρόνου.

«Ο Ιμπραίμοβιτς είναι ένας καλός παίκτης, για να μην παρεξηγηθώ, αλλά προφανώς όχι τόσο καλός όσο ήταν παλιότερα, και αυτό είναι μια φυσική απόρροια. Όσο μεγαλώνεις, γίνεσαι λιγότερο δυνατός, λιγότερο απειλητικός στο τελευταίο κομμάτι του γηπέδου, οπότε θέλεις να βρίσκεις και αλλού χώρο. Για μένα, παίζει πολύ πίσω συγκριτικά με το στυλ της ομάδας του. Ο Ίμπρα δεν δουλεύει αρκετά σκληρά για να συστήματα της Γιουνάιτεντ, και αυτό μπορείς να το παρατηρήσεις όταν παίζει με μεγάλες ομάδες όπως η Τσέλσι και η Λίβερπουλ», ήταν το σχόλιο του Ρόμπι Φάουλερ.