Ρανιέρι: «Το καλύτερο μας ματς φέτος»

Απόλυτα ικανοποιημένος με την απόδοση της Λέστερ ήταν ο Κλαούντιο Ρανιέρι στη συνέντευξη Τύπου μετά τη νίκη απέναντι στην Κρίσταλ Πάλας με 3-1.



Ρανιέρι: «Το καλύτερο μας ματς φέτος»

Ο Ιταλός τεχνικός θεωρεί πως η εμφάνιση αυτή ήταν η καλύτερη των «αλεπούδων» τη φετινή χρονιά, θυμίζοντας λίγο αυτά που έκαναν οι πρωταθλητές την περσινή σεζόν. Ακόμη, προσέθεσε πως πλέον έχει τη δυνατότητα να ξεκουράζει τους παίκτες του, καθώς οι νέες προσθήκες έχουν εγκλιμαστιστεί στις απαιτήσεις του Αγγλικού πρωταθλήματος.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Κλαούντιο Ρανιέρι: «Ήταν η καλύτερη μας απόδοση μέχρι τώρα στη σεζόν. Θυμίσαμε πολύ αυτά που κάναμε πέρσι και συγκεντρωθήκαμε στο να κάνουμε τη δουλειά μας. Ξέρουμε και τις αδυναμίες αλλά και τις δυνατότητές μας».

«Ξέρω τι μπορεί να κάνει ο Οκαζάκι. Είναι εργάτης και συνδέεται ιδανικά με τη μεσαία γραμμή. Ο Αχμέντ Μούσα σιγά σιγά καταλαβαίνει το ρυθμό της Πρέμιερ Λιγκ και είναι έτοιμος. Αυτό δεν ήταν ένα ματς για τον Τζέιμι Βάρντι όπως το προηγούμενο δεν ήταν για τον Ριάντ Μαχρέζ. Θέλω να κάνω rotation στους παίκτες μου και πλέον όλοι είναι έτοιμοι να παλέψουν για τη θέση τους στην ενδεκάδα».